• Намалена цена

Футболна топка от колекцията dukla elite

725
Trustpilot stars
Цена: 6,39  лв
7,99 лв
Спестявате 1,60 лв
Спестявате 20%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Тегло: 240 гр.

Държава на произход: PRC
Вид: Футбол
Цвят: Многоцветен
Възраст: 4+ години
Размер: Размер: 5. Диаметър: 23 см
Пол: Унисекс
Тегло: 240 гр.
Материал: PVC
Ползи: Игрите с топка са добър начин детето Ви да възприеме в ранна възраст активния начин на живот, движението и спорта. Игрите с топка подобряват координацията. При игра с топка децата укрепват физически – подобрява се и се ускорява развитието на мускулатурата. Двигателната култура и уменията на детето се развиват по-бързо. Детето развива по-бързи и точни реакции в стремежа си да хване топката, да се предпази от нея ако тя лети към лицето му или иска да я ритне в точния момент. С времето играта с топка дава и по точна преценка на детето кога, как и къде ще отскочи топката. Когато детето играе натрупва практически умения как да контролира силата си – с каква сила да удари топката, за да достигне тя до желаното място. Често тези игри са колективни. Това развива в децата отборния дух, спортсменството и развива техните социални умения.
Допълнителни характеристики: Футболна топка, подходящ за възрастни, и деца на възраст над четири години. Диаметърът на топката е 23см., тежестта й 240гр., в жълт и червен цвят. Моделът е подходящ за футболни тренировки и мачове за аматьорска лига. Правилния избор на футболна топка, според възрастта на детето, ще му помогне по – лесно и бързо да играе и контролира топката. По този начин ще намалите риска от мускулния дисбаланс и проблемите със ставите, които би причинила топката с неправилен размер. Футболът е един от любимите на много деца спортове и се организира в професионални и любителски турнири за деца и възрастни. Моделът на Unice toys може да бъде част от вашия турнир игрите на децата Ви. Испанския производител гарантира безкомпромисна и гарантираща качество изработка. За направата му са използвани висококачествени PVC елементи. Освен това всички правила съответстващи на нормите за безопасност са спазени.
Внимание: топките се доставят ненадути. 
 

Ирмена Ганева
2021-02-16 17:40:00
Comment rating
За цената си е перфектна, в пъти по-евтина е от други топки, които сме гледали в спортните магазини и не мисля, че е необходимо да се купува скъпа.

Владимира Стефанова
2021-02-16 08:40:00
Comment rating
Идеален продукт, всичко, което търсех е и нямам никакви забележки.

П. Казакова
2021-02-10 16:20:00
Comment rating
Лека е и удобна както за футбол, така и за други игри като волейбол например.

Елена-Мария Терзиева
2021-02-08 09:19:00
Comment rating
Купували сме много топки преди, тази е единствената, която не се е спукала, очарована съм!

Христо Каменов
2021-02-07 10:04:00
Comment rating
Със сина ми често играем футбол на двора, но спортните топки не са подходящи за деца, понеже са прекалено тежки. Затова ритаме само с такива.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими