Тротинетка с музика и светлини Торо 2 в 1, цвят: Оранжев

JC213ORN
Trustpilot stars
Цена: 77,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 3.8 кг

Швейцарска детска линия.

Подходяща за възраст над 3 години.

Проектирани са за деца с височина от 91 см до 118 см.

Вид: тротинетка
Модел: Торо
Комбинация: 2 в 1
Допустимо тегло на детето: до 27 кг
Максимално тегло на седалката: до 20 кг
Възраст Височина: 3+ години, за ръст от 91 до 118 см
Спирачки: да, на задното колело
Цвят: Оранжев
Пол: Унисекс
Музика: да
Светлини: да
Колела: LED
Батерии: да
Тип Батерии: 2 бр. AA (не са включени)
Сгъване: не
Допълнителни характеристики: Регулируема височина на кормилото - за деца с височина от 91 см до 118 см. Завиването е интуитивно - детето се накланя в посоката, в която иска да завие. Така то развива своята координация, баланс и двигателни умения. Повече забавление - тротинетката пее с мелодии от популярни детски филми. СИГУРНОСТ И НАДЕЖДНОСТ: Основата за стъпване на тротинетката е подсилена, еластична и противоплъзгаща. Дръжките на кормилото са от специално силиконово покритие за по-голяма дълготрайност. Винаги носете защитна екипировка - каска, наколенки и налакътници. Швейцарски дизайн и надеждност. Всички продукти с марката ZIZITO са произведени по швейцарски дизайн и критерии за качество.
Държава на произход: PRC

https://youtu.be/ft21pXDOC64
М. Витякова
2020-08-09 18:55:00
Comment rating
Току-що получихме тротинетката и синът ми веднага я изпробва. Изглежда ми чудесна за възръстта му, той е още много малък и не мога да го уча да кара колело. Дизайнът е много симпатичен, перфектен е и за момиченца и за момченца според мен.

Мария Анчева
2020-08-07 13:50:00
Comment rating
Подарих я на племенницата ми за рождения й ден и на майка й й коства доста усилия да я свали от тротинетката. По цял ден я кара около блока или в парка, много й харесват песничките, които звучат от тротинетката и ги е научила наизуст.

Анна Петрова
2020-08-07 11:35:00
Comment rating
Карането на тротинетката е доста лесно, личи си, че е пригодена за деца. Малката никога не е падала от нея, не се налага да й купувам каска и наколенки и мисля, че от всички варианти, тротинетката е най-безопасна за дечица. Дизайнът е супер и ще се ползва от брат й.

Ива Константинова
2020-08-07 09:45:00
Comment rating
Перфектна, оправда всичките ми очаквания, а цената е просто супер. Не се е случвало досега дъщеря ми да падне и да се удари, тротинетката завива доста лесно и не е тежка, така че като трябва да я пренасям някъде, не се мъча. Бих я препоръчала на всеки.

Мона Шелдова
2020-08-04 20:45:00
Comment rating
Много добре измислен продукт, цветовете са ярки и се забелязват отдалеч, дори синът ми да излезе случайно на улицата, шофьорите биха го забелязали. Той е страшно щастлив като я кара, може да прекара така часове, а понякога просто му пускам музиката от тротинетката, за да го развеселява.

Благо Симов
2020-08-01 20:34:00
Comment rating
Много съм доволен от качеството, не знаех какво да очаквам, преди не съм купувал тротинетки, но тази беше точно това, което търсех. Завива и се кара лесно, но и не мисля, че се пързаля прекалено много и няма опасност детето да се пребие. Силно препоръчвам!

Х. Богоева
2020-08-01 09:21:00
Comment rating
Отлично качество, много ми харесва. Синът ми кара тротинетката от месеци и е много щастлив. Излиза с нея почти всеки ден и на какви ли не терени. Допада ми, че е безопасна и много подходяща за деца. Като рамер мисля, че е супер и може да се ползва доста време.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими