Ултразвуков инхалатор MicroAIR U100

126_1000006
Trustpilot stars
Цена: 343,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Пол Унисекс

Тип: Ултразвуков
Модел: MicroAIR U100
Захранване: Батерии или с адаптер 240 V, ~ 50/60 Hz
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Детска маска; Маска за възрастни; Приставка за уста; 2 броя батерии 1.5 V AA; Чанта за съхранение; Ръководство за употреба.
Размер на продукта: 13 х 6 х 4.5 см
Тегло на продукта: 0.200 кг
Гаранция: 24 месеца

Допълнителни характеристики: При детската астма белите дробове и дихателните пътища се възпаляват лесно особено, когато са изложени на определени фактори, като вдишване на прашец или евентуална настинка. Астмата при децата може да причини досадни ежедневни симптоми, които пречат на нормалният начин на живот.

За съжаление това състояние не може да бъде излекувано и симптомите мога да продължат дори и в зряла възраст. Но с правилното лечение вие и вашето дете ще можете да ги поддържате успешно под контрол и следователно да се наслаждавате на нещата, които обичате да правите.

Ако търсите подходящ инхалатор за вашето дете ви съветваме да обърнете внимание на ултразвуковият MicroAIR U100. Той е изцяло предназначен за малките и със сигурност ще допринесе подобрение.

Държава на произход: Германия

Ползи: Както казахме правилното лечение е водещо нещо с което ще можете да предотвратите продължителното увреждането на белите дробове. Доверявайки се на предлаганият продукт ще бъдете сигурни, че осъществявате точно това. Той е специално пригоден, както за деца, така и за възрастни.

За разлика от другите видове устройства, с него можете да се възползвате от следните преимущества :

  • Преносимост
  • Функционалност
  • Практичност

Към комплекта ще откриете всичко необходимо, като включително батерии тип 1.5 V АА, чанта за съхранение и най-вече инструкции за употреба. Ултразвуковият инхалатор притежава специална опция, която му позволява да работи на тих режим.

Неговата функционалност е несравнима. Веднъж щом добавите медикаментите може да започнете с лечението, което се осъществява бързо и лесно. Компактният му вид позволява да го използвате в желаната от вас позиция.

Ултразвуковият продукт е изграден от надеждни елементи. Препоръчително е да го съхраняване на безопасно място, където няма пряк допир до силна слънчева светлина. Освен това е от съществено значение да го поддържате чист, но повече информация относно това ще откриете в ръководството, което е предоставено в самият комплект.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими