Водна канонада - 55 см.

MT376122
Trustpilot stars
Цена: 9,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 55 х 9 см
Тегло на продукта: 0.236 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Водната канонада на GT е забавна и опростена алтернатива на стандартните детски водни пистолети, предлагани на пазара. Тя представлява оръжие за изстрелване на водна струя, което функционира на принципа на помпата – достатъчно е единствено да напълните продълговатия резервоар и да изпомпите струята, натискайки вградената в играчката дръжка.

Канонадата има атрактивен дизайн с формата на акула, комбиниращ в себе си изображения на различни обитатели на подводния свят. Така освен по функция, тя създава свежо лятно настроение и с помощта на формата и външния си вид, специално подбрани така, че да са подходящи за горещите морски приключения на малките пирати.

Ползи: Основното предимство на водната канонада в сравнение с традиционните водни пушки и пистолети е по-опростения механизъм, чрез който тя функционира и изпомпва вода. Благодарение на този механизъм и липсата на подвижен резервоар, детето ще може да оперира с водното оръжие съвсем самостоятелно, без да се налага в процеса постоянно да се намесва възрастен, който да „презарежда мунициите“.

Сравнително големия размер от 55 см предполага по-голям възрастов диапазон на играчите, тъй като играчката е достатъчно проста и безопасна за деца на четири години, но същевременно достатъчно атрактивна и достойна за използване от деца на пет, седем или повече години.

Водната канонада на GT е изработена от закалена пластмаса, която се отличава със здравина и лекота. Така оръжието е пригодено да издържа възможно най-дълго на различни малки „инциденти“ като изпускане или случайни удари, присъщи за детската игра. Въпреки здравината си, канонадата тежи малко над 200 грама – тегло, напълно подходящо препоръчаната от производителя възраст за използване.

Пенка Алексиева
2020-07-14 22:00:00
Comment rating
Вчера получихме водната канонада.Благодарим за бързата доставка.Днес бяхме с приятели на нашата вила в провинцията.Децата се забавляваха много с новата си придобивка и бяха много щастливи.Изключително сме доволни.

Катя Мирчева
2020-07-11 15:20:00
Comment rating
Бяхме компания няколко приятелски семейства на вила в планината.Едното от семействата подари на нашите деца водна канонада.Вилата беше с басейн и децата много се забавляваха с водната канонада.Впечатление ми направи сравнение с другите водни пистолети, че нашата канонада е по-лека сравнение с останалите и изстрелва повече вода.

Стаси Маджарова
2020-07-09 11:16:00
Comment rating
Имам близнаци на които им купих по една водна канонада.Много са щастливи и с голяма радост ги пълнят с вода и се стрелят.

Дарина Стамбулова
2020-07-05 11:35:00
Comment rating
Препоръчвам с две ръце, изключително съм доволна от покупката особенно на тази атрактивна цена.Дъщеря ми на плажа пръска чуждите деца и много се забавлява.

К. Иванова
2020-07-03 19:55:00
Comment rating
Страхотна водна канонада с атрактивен дизайн с форма на акула. Дъщеря ми много я хареса и с нетърпение чака да отидем на море да я използва.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими