• Намалена цена

Водна помпа- червена - 47 см

MT348806_red
Trustpilot stars
Цена: 11,61  лв
13,99 лв
Спестявате 2,38 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят червен
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 47 х 22 см
Тегло на продукта: 0.667 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Представяме ви едно страхотно водно оръжие - играчка, която несъмнено ще се хареса на всяко дете, независимо от неговия пол. Детската водна помпа в различни цветове е красива, ергономична и изключително лесна за зареждане с вода. Тя е лека и това я прави прекрасен подарък за деца около и над четири години.С нея, летните игри ще се превърнат в истинска водна фиеста, защото нима има нещо по-ободряващо от свежа струя вода в горещите дни? Дизайнът на продукта е ярък и смел, а играта с водната помпа - гарантирано вълнуваща и завладяваща. Приключението може да започне веднага и да продължи през цялата лятна ваканция.

Ползи: Детската водна помпа в синьо и жълто с дължина 47 см. се отличава с впечатляващ външен вид и дръзки цветови комбинации. Обхватът на водната струя е отличен, а и самият модел е изключително лек и комфортен за употреба. С това водно оръжие може да се разиграват безкрайно много сюжетни линии и можете да бъдете напълно сигурни, че вашето дете ще го оцени по достойнство.

Водната помпа е напълно безопасна за здравето – както и по отношение на материалите за изработка, така и що се отнася до самия дизайн. При нея липсват остри ръбове, а закалената пластмата гарантира дълга и ползотворна игра поне няколко сезона поред.

Забавлявайки се с новото си водно оръжие, децата междувременно ще започнат да  придобиват все нови и нови умения – да се концентрират, да мислят логично, да създават стратегии. Освен това, ще подобрят значително фината си моторика, а докато тичат, увлечени от играта, телата им ще укрепнат и общото здравословно състояние значително ще се подобри.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими