Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

14 лв. 176 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нагреватели и стерилизатори

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Свързани блог публикации

Предлаганите електрически стерилизатори побират всички аксесоари, които трябва да стерилизирате, независимо дали са няколко дребни неща или цял комплект. В тях се събират бебешки шишета с тесни и широки гърла до 6 шишета, както и различни помпи за кърма и аксесоари.

Те се използват с изключителна бързина и безопасност, като  съдържанието се стерилизира за 5, 6  минути, а уредът се изключва ръчно или се самоизключва за допълнителна безопасност и пестене на енергия.  Ефективността е безспорна, защото убива 99,9% от вредните микроби, без да използва никакви химикали.

Стерилизираните аксесоари остават стерилни до 24 часа без да бъде отстраняван капака. Някои модели показват на дисплея си кога приборите са се охладили и са годни за употреба.

Освен това моделите имат и функция затопляне на мляко и готвене на храна за детето като плодове, зеленчуци и яйца на пара. Изборът на обикновен парен стерилизатор за микровълнова е прекрасен, защото той е лек и компактен и времето му на работа за определени аксесоари е само 2 минути.

Предложенията за уреди за затопляне на храна могат да затоплят почти всички видове храна от кърма до бебешка храна, като запазват важните хранителни вещества. Времето за затопляне на някои храни като мляко се свежда до 3-4 минути, като едновременно могат да се затоплят няколко бебешки бутилки или бурканчета.

Има възможност за безопасно и внимателно размразяване на кърма, а  магазинът предлага  и модел, който е идеален за път, защото има включен в комплекта адаптер за автомобил.

Всички уреди при употреба е необходимо да са поставени на хоризонтална повърхност. Трябва да се държат далеч от достъпа на деца и да се използват по зададените от производителя инструкции с чиста вода без добавки. Изработката им  следва стандартите за безопасност и качество от утвърдените производители на бебешки продукти – NUK, Philips Avent, Dr Brown's, Chicco, Cangaroo, Tommee Tippee и др.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими