Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 68 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за баня

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

От момента, когато детето може да стои седнало само в коритото за баня можете да му давате играчки . Обикновено това е възрастта между шест и осем месеца. По това време банята става забавление и игра за детето и то може да изучава там предмети, докато играе и се забавлява .

Играчките за баня помагат в много аспекти. При страх от водата или нежелание да се мокри бебето става резистентно към банята.  Тогава играчките могат да се превърнат в негов стимул за използването на банята. Тук е мястото, където детето може да научи цветовете, да разбере как различните играчки плуват и т.н. Движещите се във водата играчки подобряват координацията на детето .

Най-лесният вариант е да ги измиете в съдомиялната си машина . Използвайте програма за миене на чаши . След измиването ги подредете на чиста и суха кърпа, за да се оцедят напълно. Друг начин е да ги потопите в разтвор на вода и белина за 12 часа . След това трябва да ги измиете с вода и сапун, за да сте сигурни, че няма остатъци от белина по тях . Този метод е за препоръчване, ако желаете по играчките да няма следи от мухъл.

За да са безопасни играчките за баня трябва да се съхраняват в текстилна мрежеста торба на сухо и проветриво място. По този начин гарантирате, че те ще са сухи и по гумената им повърхност няма да се задържа влага и плесени.

Свързани блог публикации

Времето за баня е едно от основните задължения, които трябва да включите в дневната рутина на вашето подрастващо дете. Личната хигиена е от съществено значение за запазването на цялостното здраве. Ако не разполагате с вана това се осъществява в специализирани приспособления при които бебето ви ще бъде в безопасност.

В зависимост от неговата възраст е напълно нормално понякога да изпитвате затруднения особено, ако това е първото му къпане. Детето ви ще бъде изплашено, тъй като това е нещо ново и непознато за него. За целта вие ще се нуждаете от средство, което винаги да гарантира неговото спокойствие.

По този начин къпането ще се осъществява изключително елементарно. Именно тук влизат в сила универсалните играчки за баня. С тяхна помощ малчуганът ще може да се забавлява, докато вие същевременно го изплаквате. Някои от тях са дори с образователна цел и добиването на преимущества от това не е изключено.

В случай, че не знаете от къде да се сдобиете с тези принадлежности не се притеснявайте, тъй като се намирате на правилното място. Интерактивният онлайн магазин на Кидсо се състои от множество подобни продукти, така че останете на конкретната страница, за да разгледате всички.

Посещавайки техният каталогът ще откриете следните видове стоки :

  • Мини аквапарк
  • Гумени патета 
  • Лодки 
  • Топки 

Всички те са собственост на внушителни брандове, като – Dino Toys и Koopman. Предназначението им е главно за банята и наред с това ви уверяваме, че те са крайно безопасни, защото не въздействат негативно върху организъма. За производството им са използвани само и единствено висококачествени елементи, които са често под формата на гума.

Също така е редно да споменем, че артикулите успешно преминават през множество тестове относно сигурността още преди да бъдат пуснати в продажба. Това означава, че тяхната здравина и надеждност е висока, така че в това отношение не се тревожете изобщо.

Една от причините да се доверите на Кидсо е, защото техните играчкиса на ниска цена с ненадминато високо качество. Заедно с това техният специализиран екип е в готовност винаги да окаже помощ, ако естествено се нуждаете. За целта се свържете с нас посредством указанията, които сме предоставели най-отдолу на страницата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими