Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

223 лв. 293 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

От 0 до 36 килограма (0+/1/2/3)

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

За никого не е чудно, че странстванията с кола са едно огромно приключение за всяко дете. Независимо къде отивате с вашите деца, те винаги ще бъдат много ентусиазирани и щастливи от факта, че ще могат да разучават ново гледки през прозореца на автомобила. За тази цел обаче родителите трябва да са осигурили необходимото приспособление, което ще държи децата в пълна безопасност по време на цялото пътуване.

Онлайн страницата на магазина има чудесно предложение на бебешко столче за кола, който е възможно най-практичния модел, заради устойчивата си употреба спрямо възрастта:

  • Той е приложим за деца от новородена възраст, но не само. Може да се използва за всички възрастови групи 0/1/2/3 за деца с тежест от 0 до 36 кг.
  • Целият му дизайн съчетава необходимите функции за растежа на детето, като му придава максимален комфорт по време на возене
  • Седалката е с регулируеми степени за няколко позиции, както и полулегнала позиция за новородено,а облегалката на главата се степенува във височината си за по-голямо удобство на бебешката главичка
  • Предпазните 5-точкови колани са подплатени с мека подложка и благодарение на специална система , която се интегрира, облегалката и коланите могат да се регулират едновременно, за да се адаптират по-лесно към растежа на детето
  • Допълнителната мека подложка на седалката се отстранява, след което модела може да се използва за възрастова група 3 с коланите на автомобила
  • Предложеният модел е с Isofix система за правилно монтиране в колата и със специални защитни странични системи за обиране силата на удара при инцидент
  • Тапицерията е изработена от дишаща, висококачествена тъкан, която се сваля лесно за поддръжка. Тя приляга към заоблените и обезопасени форми на стола, който е съобразен с Европейските стандарти за сигурност и е преминал необходимите тестове за издръжливост. Създателят на този мултифункционален стол за кола е световноизвестният бранд MORE
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими