Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

141 лв. 425 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Със завъртане

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите. Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

Столчетата за кола са вещ, която е създадена с цел защита на детето по време на път. Родителите ще могат да изберат прекрасното защитно средство, от което имат нужда тук, на страницата на Kidso.

Окачествени с компактност и практичност, моделите са приложими за деца от всякаква възраст с една прекрасна функция – могат да се монтират на автомобилната седалка в двете посоки чрез завъртане. Тази функция осигурява допълнителна защита за детето, тъй като в новородена възраст е прието да се вози в посока обратна на движението.

Според това правило артикулите могат да се монтират и в двете посоки без никакъв проблем при монтаж, като някои разполагат със специалната изофикс система за стабилно фиксиране на седалката при монтиране.

Всички предложения са снабдени със странични защитни системи, които имат енергоабсорбираща функция при сблъсък. Чрез омекотени  текстилни материи, изработени специално за целта, те улавят силата на удара и свеждат неговото усещане до минимум. Защитната конструкция обгръща тялото на детето чрез странични протектори и протектори за глава, за максимална защита и комфорт при возене

Моделите са снабдени с меки подложки и допълнителни възглавници, които следват детските извивки. Те имат регулиращи функции, за да следват растежа на детското тяло с помощта на много позиции в наклона на седалката и височина на облегалката.

Многоточковите защитни колани са подплатени от мека подложка за по-приятно усещане, които спрямо модела имат различни свойства и начини на закрепване. Дамаската е създадена от висококачествени, дишащи и безвредни материали, които гарантират спокойствието на детето през целия път.

Родителите залагат на марките, създали надеждни продукти с опциите за защита, като BABYAUTO, Kikkaboo, Chicco и други, заложили невероятна визия, стил и висококачествени материали. Артикулите са преминали редица тестове за издръжливост по стандартите за безопасност и качество, като гарант за сигурността на детето.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими