Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 6 лв.

Аспиратори за нос

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Децата до възраст до 12 месеца дишат основно през носа . Те не могат и да контролират издухването на носните секрети. Дихателните пътища при бебетата са доста тесни и това прави освобождаването на носните секрети по-трудно. Допълнително нещата се усложняват от това, че през повечето време бебетата са в легнало положение и не могат да държат главата си изправена.  За това при появата на секрети в носа е нужна помощ . Запушването на носа със секрети, позволява в носната кухина да се развиват болестотворни микроорганизми. Те може да се придвижат към синусите и средното ухо, и да причинят сериозни заболявания като синузит и отит. При запушен нос и наличие на секрети е възможно бебето да има затруднения при спане или при хранене . Ако бебето не може да се храни, заради запушен нос, аспираторът за нос трябва да се използва около 15 минути преди хранене. 

Няколко са основните видове аспиратори за нос: Аспиратор за нос с накрайник балон . Това е ръчен аспиратор. Почиства се лесно, но изисква внимание при работа – балонът трябва да се изпуска вън от носа и след това да се всмукват носните секрети. С този уред няма контрол върху силата на всмукване Аспиратор за нос със собствена помпа. Това са аспиратори за нос, които имат собствен мини компресор, от който се контролира силата на всмукване. Някои модели работят на ток, а други на батерии. Имат различни степени на всмукване, с което се контролира силата на почистване на носа. Съществуват и модели, които са компактни и могат да се носят и в чантата с вещи за бебе Аспиратор за нос с изсмукване на секрета. Това е аспиратор за нос, с който майката изсмуква със собствения си дъх секретите. Уредът има филтър , който не позволява да се предава заразата или секретите да бъдат погълнати. Предимството на този уред е, че позволява да се контролира силата и продължителността на изсмукване. Това е тих метод за изсмукване на секрета и може да се прави докато детето спи Аспиратор за нос за прахосмукачка. Това е аспиратор за нос, който използва смукателната сила на прахосмукачката , като трансформира силата на всмукване до около 0,2 бара без значение каква е мощността на прахосмукачката. Недостатъкът на този метод е, че шума на прахосмукачката може да смути съня на бебето.

Поставете бебето на удобна и висока повърхност, например на масата за повиване или друго безопасно и удобно място. Наклонете главата на детето, така че да можете да впръската в ноздрите малко физиологичен разтвор или пречистена морска вода . Поставя се във всяка ноздра. Изчакайте около една – две минути. За това време изсъхналите части от секрета ще омекнат и ще са по-лесни за екстракция. Отстранете секрета от ноздрите с аспиратора за нос. Разглобете аспиратора за нос и измийте обилно с вода и сапун.

Аспираторът за нос е ефективен и помага на детето да диша свободно . Бебето често плаче и се противи при използването на аспиратора – това е чуждо тяло, което създава неприятно чувство.

Свързани блог публикации

Грижата за вашето подрастващо бебе понякога може да бъде доста изморителна. Въпреки всичко обаче гарантирането на неговото здраве трябва да бъде ваш първи приоритет. За целта вие ще се нуждаете от множество приспособления, които да ви оказват съдействие в това.

По този начин задълженията ви ще бъдат малко по-улеснени и следователно вие ще разполагате с необходимата енергия, за да направите всичко по реда си. Независимо от това, ако детето ви е болно, страда от алергии или има частична хрема поради растежа на своите зъби, нослето му непрестанно започва да тече.

Следователно за да му помогнете да бъде щастлив и в комфорт вие трябва по някакъв начин да изчистите носните пътища и да се отървете от излишният секрет. Именно тук ще се нуждаете от едно иновативно приспособление, което трябва винаги да ви бъде под ръка. Това е съответно аспираторът за нос. 

С неговата прецизна помощ каналите ще бъдат пълноценно почистени и по този начин ще гарантирате свободното и спокойно дишане на вашето дете. Преди да предприемете закупуването е важно да се уверите в самият продукт, тъй като става въпрос за вашата рожба и поради това качествена стока е задължителна.

Точно такава ще успеете да откриете и тук в онлайн магазинът на Кидсо. Страницата върху която се намирате в момента се състои само и единствено от доброкачествени артикули, които обезателно могат да ви помогнат в родителските грижи. Ето защо ви съветваме да им дадете шанс още сега.

В каталогът им ще попаднете на следните видове стоки :

  • Аспиратори за нос
  • Електрически аспиратори
  • Силиконови аспиратори

Универсалните устройства са произведени от популярни компании като – Lorelli, BabyOno и Cangaroo, така че техният дизайн е повече от невероятен. За изграждането му, както казахме са използвани елементи от висок клас. Те от своя страна гарантират ненадмината здравина, дълготрайност и непоколебимост.

Като цяло аспираторите са подходящи за ежедневна употреба. Пред вас се разполагат голям брой видове измежду които можете да избирате напълно свободно. Ценовия диапазон в който варират е изключително приемлив, имайки в предвид качеството, което получавате в замяна.

За допълнителни детайли относно тях се свържете с нашият екип. Те са винаги на линия и в готовност да оказват съдействие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими