Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 46 лв.

Вид

Виж още Виж по-малко

Четки и пасти за зъби

Показани са 1-20 от общо 42 артикул(а)

Свързани блог публикации

Зъбната хигиена при децата в никакъв случай не бива да бъде пренебрегвана. Дори при временните бебешки зъби ежедневната грижа трябва да бъде основен приоритет. Това е с цел да се установят навици от ранна възраст и най-вече да се даде възможност за правилното развитие на техните възможности за хранене и постоянни зъби.

Разбираме, че родителите искат да насърчат независимостта на малчуганите, но това трябва да се осъществява поетапно, за да може да се гарантира тяхната здравина и пълноценност. Преди да започне тяхната поява обаче е важно винаги да отстранявате частиците от храна внимателно с помощта на топла кърпа или специално създадена четка за венци.

След израстването на първите зъбчета е важно да започнете със същинското миене. За целта ще се нуждаете от мека четка и качествена паста. За ваша изненада точно такива ще успеете да откриете и на страницата върху която се намирате в момента. Магазинът на Кидсо е вашето спасение във всяка една ситуация.

Каталогът им с хигиенни пособия се състои от следните няколко на вид артикула :

  • Детска паста
  • Четки за зъби с капачета
  • Комплект четка и паста
  • Вода за уста
  • Гел-паста за зъбки
  • Органична крем-паста и много други

Изборът е прекалено обширен, за да бъде изброен единично, ето защо ви съветваме още сега да отделите няколко минути и да го разгледате обективно. Тук ще попаднете на най-различни световно известни марки, като – Kingfisher, Bilka, Naturaverde и BabyOno.

Всеки един производител предоставя напълно автентични приспособления. Тяхното качество и безопасност е оценено от престижни европейски сертификати,а от своя страна стандарта определено е висок и си заслужава инвестирането. С продуктите на Кидсо грижите за вашият малчуган ще бъдат, както приятни, така и лесни.

Предназначението им варира за малчугани от 2 до 13 годишна възраст, така че в това отношение няма за какво да се тревожите. Цените на които ще ги откриете са крайно задоволителни. Побързайте и се възползвайте от все още наличните бройки.

Ако евентуално имате някакво запитване не се притеснявайте да се свържете с нас директно. Професионалният ни екип винаги е в готовност да окаже коректно съдействие. Единствено е нужно да ни наберете от посочените номера в дъното на страницата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими