Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

7 лв. 40 лв.

Гребени и четки за коса

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Редовното ресане на бебето с мека четка за коса подобрява кръвообръщението в скалпа и стимулира растежа на нова по-здрава коса на детето Ресането на бебето го кара да се отпусне. То има т ерапевтичен ефект за нервната система на детето и го предразполага към спокоен сън Редовното ресане на бебешката коса подпомага развитието на централната нервна система . Така детето Ви ще има здрав мозък Редовното ресане на бебешката коса подпомага кожата на бебешкия скалп да е здрава. Така механично се премахват всички корички и крусти

Имате нужда от мека четка за коса или гребен . Можете да разресвате косата на бебето по всяко време. След бебешката баня е задължително да решете бебето – косата на детето става гладка и лъскава.

Някои бебета се раждат без коса, други се раждат с много коса. В този смисъл няма точно предписана възраст. Най-важното е да имате четка за коса или гребен, които да се за бебе. Не използвайте четки и гребени за възрастни. Тези „инструменти“ не са подходящи са деликатната бебешка глава. Съвети за ресане на бебето: Използвайте четка с меки влакна. Всякакви други уреди са опасни в началото По-редките гребени са за предпочитане. Те по-лесно се справят със сплетените коси, без да причинят болка или наранят бебето Бебето Ви трябва да има индивидуален гребен и той не бива да бъде използван от никой друг Решете бебето, когато косата не е мокра. Много мократа коса се отделя от скалпа много по-лесно

Свързани блог публикации

Външният вид е всичко за децата, независимо на каква възраст се намират. Те искат да изглеждат максимално привлекателно и спретнато, за да бъдат центърът на вниманието почти винаги, когато излезете на разходка.

Това обикновено се осъществява с помощта на два средства – стилни дрехи и разкрасяващи принадлежности. Предполагаме, че по отношение на одеждите сте напълно наясно с всичко и поради това днес ще се съсредоточим повече във вторият тип. Неговата необходимост е съществена и затова ви съветваме да не я пренебрегвате.

Ако все още не сте се досетили това са гребените и четките за коса. Тези компактни, но много функционални приспособления са изключително важни, както за подрастващите момичета, така и за момчетата. С тях всекидневната грижа за косата се превръща в лесна и приятна рутина.

Преди да се отдадете на търсене е редно да ви предупредим винаги да избирате такъв, който разполага със забележително качество. По този начин неговата експлоатационна продължителност ще бъде много по-задоволителна и ще се лишите от повторно посещение в козметичният център.

От друга страна в момента се разполагате на точното място. Онлайн магазинът на Кидсо разполага с обширна гама от продукти, които са изцяло за малките малчугани. Тук ще откриете всичко от първа необходимост и то с високо качество, именно поради което ви съветваме да им се доверите.

Каталогът им с хигиенни пособия се състои от следните артикули :

  • Комплект четка и гребен
  • Бебешки хигиенни комплекти 
  • Единичен брой четка
  • Единичен брой гребен

Макар достъпната си цена не се заблуждавайте и не губете надежда. Техният дизайн и трайност е невероятен и това се дължи на професионализма, стоящ зад тяхното създаване. Те са собственост на известни брандове, като – Stor, Tuc Tuc и Inter Baby.

Също така преди да бъдат обявени за продажба, стоките претърпяват редица тестове, за да се докаже тяхната безопасност и стандарт. Ето защо в това отношение не трябва да се тревожите за нищо, тъй като пластмасовите принадлежности са напълно сигурни за употреба от децата.

Можете да ги използвате по всяко време през ежедневието, като те са способни да сресват дори и най-упоритата коса. Ако евентуално имате някакви въпроси относно тях или самата доставка можете да се свържете с нашият екип посредством предоставеният от нас телефонен контакт.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими