Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 52 лв.

Термометри

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

За нормално отглеждане на детето си Вие ще се нуждаете от: термометър за измерване на телесната температура термометър за измерване на стайната температура термометър за измерване на температурата на водата при къпане Термометърът за измерване на телесна температура е необходим, за да следите здравословното състояние на детето си. С термометърът за стайна температура ще сте сигурни, че сте осигурили най-добрите условия за отглеждане на детето си. Термометърът за вода Ви гарантира, че за нежния детски организъм сте осигурили подходяща температура на водата за баня.

За съжаление няма термометър, който да може да измерва точно телесна температура, стайна температура и температура на вода. За това ще са Ви нужни термометри за всяка отделна функция.  Те са различни. Освен това, използвани в неподходяща среда, термометрите могат да се повредят и да не са годни за следваща употреба или ще започнат да дават неверни показания.

Докато детето е все още малко, не може да говори то показва своя дискомфорт по различен начин. Понякога е раздразнително, друг път не се храни добре, в някои случаи е по-зачервено от обичайно. Всичко това може да са симптоми за здравословен проблем. Първа стъпка по откриването на подобен проблем е измерването на телесната температура. Температура над 37 градуса е ясен и недвусмислен сигнал за зараждащ се или за наличен здравословен проблем на датето.  Най-често високата температура на бебето говори за развитие на възпалителен процес организма.  Повишаването на телесната температура е естествената реакция срещу инфекцията. При ранна идентификация на подобен проблем и навременна консултация с педиатър е възможно относително лесно и бързо да се предотвратят усложнения или по-сериозни заболявания. По тази причина трябва да разполагаме с термометър вкъщи . Препоръчително е и да имаме два различни по марка и вид термометри, за да можем да сравняваме идентичността на данните от тях.

Препоръчва се да използвате цифрови термометри . Термометрите със скала и мерителен стълб са стар похват и са по-трудни за употреба. На много места те са и забранени, заради употребата на живак (в минали години) в мерителния стълб. В зависимост от възрастта на детето се определя кой е най-подходящия термометър: ректален безконтактен орален термометър за ухо Не всеки термометър е подходящ за употреба при малките бебета. До 3 (три) месечна възраст се препоръчва да се мери ректалната температура на детето с нормален дигитален термометър. Понякога детето е твърде раздразнително или твърде енергично, за да може да се измери лесно ректалната температура. В тези случаи се използва безконтакте термометър, тъй като това замерване е неинвазивно. След навършване на 3 (три) месеца родителите могат да преминат към използването на безконтактен термометър. Това е цифров термометър, който се доближава до челото или врата на детето на разстояние около 1 сантиметър и веднага посочва неговата моментна телесна температура. Съществуват и термометри за уши, които не са подходящи за деца под 6 (шест) месечна възраст. Те не дават точни показания. Причината е, че мерителната част е твърде голяма и не може да влезе добре в ушния канал и съответно отчетеното показание не е достатъчно надеждно. Нормален дигитален термометър може да се използва и за измерване на температура „под мишница“. Тези измервания имат два недостатъка – най-малко точни са и изискват детето да държи термометъра под мишница за няколко минути. Този метод на измерване се препоръчва, като втори „контролен“ метод за мерене на температура. Термометри за уста се препоръчват за деца над 4 години – когато те могат да задържат дъха си за известно време. Има термометър тип залъгалка за по-малки деца, но този метод за орално мерене на температура не е точен. Докато бебето смуче залъгалката влиза въздух и това прави замерването не съвсем точно.

Свързани блог публикации

Запазването и поддържането на цялостното здраве е от съществено значение, както за самите вас, така и за вашето дете. Разбира се обаче, за да можете успешно да извършите това вие трябва постоянно да следите в какво състояние се намирате.

Като цяло за осъществяването на тази прецизна цел ще се нуждаете от помощта на един специален уред, който през годините претърпя множество промени. Основно измененията бяха съсредоточени и съответно се появиха в неговият външен вид.

Ако все още не сте се досетили това са така познатите на всеки – Термометри. Това малко и компактно устройство е напълно способно да ви разкрие жизненоважна информация относно вашето тяло, измервайки вътрешната температура с точност.

Днес всяко едно домакинско разполага с термометър в своето шкафче за спешни нужди. Приспособлението е изключително значимо, тъй като без него няма как да проверите вашата телесна среда. По принцип нормалната такава за човешкото тяло е между 36,5-36,8°. При всяко едно завишаване е препоръчително да посетите медицинско лице.

С масовата си потребност през последните години не е изключен факта да се сблъскате с такива, чиито измервателни способности всъщност са не толкова добри. Това означава, че подобен термометър не е способен да извърши точна проверка. Един от начините да избегнете такъв е като винаги проверявате вашият източник или самият продукт.

От друга страна посещавайки Кидсо и техният богат каталог, вие няма да бъдете разочаровани. Всеки един техен артикул е от достоверен производител, който се е доказал на световно ниво. Приспособленията, които в момента наблюдавате не са изключение, така че силно ви съветваме да им се доверите.

Разглеждайки страниците на онлайн магазина ще попаднете на следните продукти :

  • Дигитален термометър
  • Термометър 2 в 1
  • Дигитален педиатричен термометър

Дигиталното средство е забележително елементарно за употреба. Единствено е нужно да го активирате посредством бутон и да го поставите под мишницата за няколко минути, докато не чуете сигнал. След това наблюдавате изписаните стойности на дисплея.

Производителите които стоят зад създаването на стоката намираща се в каталогът на Кидсо са следните популярни брандове Chicco, BebeDue и други. Те винаги използват само и единствено качествени елементи, отличаващи се с зашеметяваща здравина и дълготрайност.

Ценовият диапазон при нас е сравнително достъпен. Ако евентуално имате някакви въпроси относно това или доставката можете да се обърнете към нашият специализиран екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими