Филтриране по

Десерти

Не са открити продукти

За вашите малки бебета, също има изкушения под формата на десерти. Още от неосъзната бебешка възраст, детето изпитва своите вкусови възприятия и предпочитания. Затова тук ще откриете хранителни средства, които ще задоволят всеки апетит. Разнообразието от млечни десерти, пълнозърнести плодови закуски и пюрета със сигурност ще се харесат и на най-капризните по отношение на вкус бебета.

Подходящи за хранене на бебето след 6-месечна възраст, те са обогатени с жизненоважни минерали и витамини за укрепване на имунната система. В състава им влизат био култури, плодове и млечни продукти, които имат високо съдържание на калций за здрави кости и зъбки.

Така наречените десерти са подходящи и за междинно хранене, и закуска, защото дават нужните енергийни и хранителни стойности от един порция. Не съдържат вредни елементи, BPA и други, застрашаващи здравето на бебето съставки.

Те се консумират студени, без затопляне, като с това се превръщат в много удобно меню. Когато сте навън и нямате източник на топлина, този продукт е чудесното решение за качествено хранене. Удобните опаковки под формата на паучове и бурканчета също са бонус за лесно съхранение и пренасяне.

За вълшебен аромат и вкус имат естествен извлек от ванилия, която е основна подправка в кулинарния свят на десертите. За сгъстител някои продукти съставят брашно от зародиш от семената на рожкови или оризов грис, който спомага за гладка и фина консистенция.

Състава на продуктите е минал различни лабораторните тестове и е под непрестанен контрол и наблюдение, съобразен с европейските стандарти за качество и безопасно съдържание. Желателно е, както към всеки нов продукт, да се следи за нежелани алергични реакции.

За изграждането на здравословно хранене, магазинът и родителите са благодарни на Bebevita, Hipp и Nestleшвейцарски и немски производители на продукти за грижливото хранене на бебето.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими