Филтриране по

Месни пюрета

Не са открити продукти

Колкото и странно да звучи месото е най-съществената храна за малките деца. То е пълно с желязо и други полезни хранителни вещества, които са крайно необходими за тяхното правилно развитие и най-вече растеж.

Като цяло получаването на правилната доза желязо е от решаващо значение за развитието на мозъка при бебетата, особено когато естествените им запаси се изчерпат. Това обикновено се осъществява около шест месечна възраст, като след това те трябва изцяло да разчитат на пюретата.

Причината този елемент да е толкова ключов е поради факта, че участва в създаването на защитното покритие, което заобикаля нервните влакна в мозъка. Ако няма достатъчно миелин, мозъкът не може да функционира на пълен капацитет. Именно това е една от главните причини за появата на проблеми с концентрацията при малките.

Голяма част от родителите смятат, че съществува конкретен график за това кога и кои храни да въведат в диетата на своят малчуган. В него съответно месото идва на ред веднага след зърнените храни, зеленчуците и плодовете. Реално няма доказателство за евентуален ефект при неспазването му, така че не сте тревожете относно това.

Пюрираните храни са вашето спасение в този момент и точно такива ще откриете на страницата върху която се намирате. Онлайн магазинът на Кидсо притежава богат каталог от пюрета, които са на водещи и доказали се марки.

В инвентарът им ще откриете следните хранителни продукти :

Определено ви съветваме да отделите малко време, за да ги разгледате подробно. Някои комбинация са изключително страхотно и със сигурност ще бъдат харесани от вашето бебе. Все пак зад тяхната изработка стоя компании като – Nestle, Hipp и Bebivita. Качеството и вкуса им е несравнимо добър, затова опитайте още сега.

Те са специално предназначени за подрастващите и са напълно безопасни за консумация. Употребата им няма да предизвика никакви чревни раздразнения или проблеми. В това отношение даваме пълна гаранция, защото голяма част от храните преминават предварително тестови прегледи за стандарт.

Ако евентуално имате някакви неясни въпроси можете да се обърнете към нашият професионален екип. При поръчка още сега мигновената доставка определено ще бъде за вас. Очаквайте я за не повече от два работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими