Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 121 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Плюшени играчки

Показани са 1-20 от общо 101 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Плюшът е копринен, памучен или вълнен плат с меко, понякога лъскаво покритие от лицевата страна. Той е различен от изкуствената кожа с косъм, която също се използва за направата на играчки, но в състава ѝ влизат синтетични полимерни фибри (например акрил или полиестер).

Първото правило е всички продукти, които купувате за детето си, да бъдат от проверени магазини и марки. На второ място, за да сте спокойни, че сте се погрижили за безопасността и здравето на любимото си същество, прочетете внимателно етикета, който задължително трябва да бъде приложен към играчката . Той съдържа информация от какъв материал е играчката, как да се съхранява и поддържа.

Какъв да бъде пълнежът на плюшената играчка, е решение на производителя. Преди години за пълнеж са били използвани материали като слама, бобови зърна, ориз, пясък, памук, пластмасови топчета или синтетични влакна . Какво точно има вътре, трябва да бъде посочено на етикета.

Меките играчки (плюшени или от друг материал) никога не трябва да бъдат оставяни в близост до бебе под 7 месеца, тъй като крият риск от задушаване.

Съветваме ви да не оставяте дете под 12-месечна възраст да играе или да спи с мека играчка, дори когато в помещението има възрастен.

Бебетата обичат да докосват и усещат различни текстури , което е важно за сензорното им развитие. Когато купувате мека играчка за пеленаче, винаги внимателно проверявайте дали е подходяща за деца под 12 месеца.  Ако това не е посочено изрично на етикета, не я купувайте! Когато давате меката играчка на бебе под 12-месечна възраст, винаги осъществявайте пряк контрол върху него.

Всички меки играчки трябва да имат на етикета си описание за правилно почистване. Ако замърсяването не е голямо , почистете само с влажна кърпа.

Плюшените мечета са едни от любимите бебешки играчки и предаването им от поколение на поколение е част от тяхното очарование. Преди да подарите или ползвате вече употребявана плюшена играчка , добре е да подмените пълнежа ѝ (често по-старите модели са напълнени със слама и е възможно в нея да са се развили болестотворни бактерии) и да я изперете.  Ако някои части – уши, опашка, нос и др., са започнали да се разшиват , погрижете се да бъдат закрепени здраво за тялото. В случай че не можете да се справите сами с всичко това, но държите да вдъхнете нов живот на любимата играчка , потърсете човек, който може да го направи.

Свързани блог публикации

За приятните моменти на забавление, онлайн страницата на магазина предлага чудесни плюшени модели на играчки, които имат различни занимателни функции.

Подходящи за бебета в новородена възраст, те ще интригуват детето със своя дизайн и ще насочват вниманието му за игра, с което ще стимулират развитието на мускулатура и координативна способност.

Мултиактивните играчки са прекрасни за развитието на когнитивните умения у бебета и децата. С помощта на релефни елементи, звуци, форми и цветове, сетивните възприятия се обострят и развиват за нуждите от здравословен прогрес.

Играчките са изработени с висококачествени материали като памук, полиестер и безопасна пластмаса по европейските директиви за качество и стандарт. Те разполагат с удобни гайки и клипсове за закачане и могат да се приспособят лесно към легло, количка, активна гимнастика или на друго, предпочитано от вас място или уред. Като аксесоар някои модели разполагат с безопасни чесалки за раздразнени венци или са с формата на меко плюшено одеяло.

Също така са с весели форми като мечета, котенца, бухалчета, маймунки, топки и много други интересни за децата форми. Могат да бъдат самостоятелни играчки или  да са закачени на цветни, весели арки, от които висят и подканват вниманието на вашето любопитно бебе.

За комфортно захващане от страна на вашето дете, играчките са меки и осигуряват приятен допир по неговата деликатна кожа. Съчетанието от меки и по-твърди части осигурява на детето опознаването на различни на допир текстури.

Световни марки се грижат да съчетаят всички необходими предпоставки за детското развитие, събрани само в една играчка. Те работят с нежна грижа за всекидневните нужди на бебето от първия ден на раждане. Това са Nattou, Canpol, Tuc tuc и много други лидери в изработката на играчки за бебета и деца.

Поддръжката на артикулите е лесна с възможност за обработка в перилна среда.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими