Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 108 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Занимателни играчки

Показани са 1-20 от общо 52 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Интерактивни са тези играчки, които предполагат детето да извършва конкретни действия, докато борави с тях. Например за най-малките (между 1 и 2-годишна възраст) се предлагат модели с бутони , които се натискат и по този начин възпроизвеждат различни мелодии или думи.

Интерактивните играчки не само не са вредни, а са препоръчителни, защото провокират децата да изпълняват определена задача. Те спомагат за осъзнаване на връзката ухо – око – ръка (звук – зрение – двигателни умения) . Това спомага за по-бързото развитие на мозъчната дейност, особено при най-малките.

Интерактивните играчки са създадени да обучават и да провокират действие . Те се различават според възрастта на децата, за които са предназначени.  Най-малките се учат да познават цветове и звуци, да изпълняват елементарни команди и да комбинират действия – например едновременно бутане и натискане или задържане и бутане .  При по-големите този вид играчки са в помощ на обучението и тренират паметта. Важно е при избора им винаги да съобразявате с годините на детето и да следите възрастовото ограничение, отбелязано на етикета/опаковката на продукта.

Интерактивните играчки могат да бъдат полезни дори за 6-месечно бебе . Разбира се, когато става дума за съвсем малки деца, родителят трябва активно да участва в играта, да показва какво трябва да се направи и да насърчава повторението на дадено действие. Интерактивните играчки се произвеждат от разнообразни материали , за да отговорят на нуждите на децата в различните им възрасти. За най-малките те са най-често от пластмаса , което ги прави лесни за почистване.  Има и модели с гумени елементи и детайли от плат , които учат детето да различава различни повърхности и текстури. Когато са предназначени за по-големи деца, материалите обикновено са комбинирани (например в комплектите за сглобяване на ходещ робот се използват пластмасови и метални части) .

Свързани блог публикации

Магазин Kidso се гордее със своите способности да интригува, вълнува и развива всяко малко дете. За неговите нужди, интереси и потребности, ние предлагаме разнообразен стил на детски играчки от занимателен тип, които ще изградят във вашите деца различни жизненоважни умения и способности. Това са играчки, целящи да засилят вродените, човешки способности на логическо мислене, креативен и творчески усет.

Под формата на конструктори, пъзели, творчески комплекти, логически пирамиди, мозайки, образователни и други занимателни игри, децата ще подобрят сръчността си, ориентацията и позиция в пространството. Комплектите са пригодени с цел отборна игра, която ще създаде у вашето дете нотка дисциплина, защото то ще съумява да изчаква своя ред, да помага на съотборниците си и да споделя своите креативни идеи.

Различните колички, пумпали, супермаркети, боулинги и други играчки, ще изградят у детето представа и понятие за различни обекти, предмети и техните функции. Ще го научат да разпознава моментите от реалния свят и да се справя адекватно със определени ситуации.

Пригодени за деца в новородена възраст, за деца след 6-месечна възраст, след 1 година или други възрастови параметри, играчките са съобразени с естествения растеж на децата. Всеки продукт залага на необходимите поучителни свойства и влияние върху конкретни вербални умения, развитие на моторика, логика и творческо мислене.

За гарантираната безопасност, дизайнът на играчките не съдържа остри ръбове. Той е изграден от висококачествени материали, чиито форми и цветове будят в децата желание за непрестанно опознаване и надграждане на индивидуалните умения.

Тяхната изработка се придържа към европейските директиви за качество и е дело на световни брандове, които по иновативен начин вдъхват живот в своите прекрасни творения. Това са марките Koopman, Lego, IMC toys, Chicco и много други създатели на бебешки и детски продукти за правилното развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими