Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 156 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Аксесоари за кошара

Показани са 1-20 от общо 31 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Детските кошари са популярно решение за игра или сън на бебето. Често техните аксесоари са от значение, за да улеснят използването им, и сигурността на детето.  Към тези аксесоари се включват: подложки за повиване органайзери за кошари комарници за кошара музикални въртележки за бебе и др. подобни

Бебешката хигиена е от първокласно значение.  Родителите сменят бебешките пелени на няколко часа.  Често при смяната на пелените, е възможно да се нанесат замърсявания от детето върху подложката за преповиване.  Причините за това са активността на детето, неудобната позиция на родителя, която не позволява родителят да оперира удобно и ефективно.  Много по лесно е да се използват подложки, които да предпазват родителите от стоянето в неудобна позиция, както и да се използва подложка с ергономична форма, която е удобна за бебето и го обезопасява по време на тази процедура. Тези подложки най-често се поставят на ограничителните рамки на кошарата , застават върху тях стабилно и сигурни и на височина, удобна за родителите.

Това е лесен аксесоар, който позволява на майката да има бърз достъп до най-необходимите и вещи за отглеждане на бебето .  Те позволяват на майката да реагира бързо, а през нощта докато спи, майката няма нужда да става и да се разхожда, за да вземе пелена, мокри кърпички или други неща.  Така тя обслужва детето по-бързо, детето не се разсънва и майката може да спечели още малко сън за себе си.

В нормална обстановка, където детето е трайно установено и живее е малко вероятно родителите да не са се погрижили стаята да е защитена от комари и други насекоми. Когато детето започне да пътува с родителите си, неговото преносимо легло е кошарата.  При тази обстановка защитата от комари става необходимост.  Най-често това е найлонова мрежа, която е достатъчно гъста, за да не пропуска насекоми през плетката си.  Тя се пере лесно, съхне много бързо и е компактна за пренасяне.

Музикалните въртележки са предназначени за новородени.  За тях те са забавни. Те стимулират техните сетива, учат ги да фокусират и да протягат ръце и крака към играчката. В ранна детска възраст децата могат да виждат само по-едри и ярки предмети. В този смисъл музикалните въртележки са нужни за развитието на децата.

Свързани блог публикации

Вашето новородено бебе ще прекарва огромна част от първите си години в своята стая. Имайки това в предвид не забравяйте да гледате над неговите мебели, като инвестиция и следователно да вземете възможно най-добрите. Това твърдение трябва да бъде ваш първи приоритет още от деня на неговото раждане.

Реално погледнато бебетата прекарват доста време в дремки и именно поради това е от значение да им осигурите подходяща безопасна среда. За да постигнете това обаче се нуждаете от качествена кошара и наред с това аксесоари, които да подобрят, както нейната визия, така и функционалност.

Тези приспособления могат да бъдат под най-различни форми и тяхното съществуване не трябва да бъде пренебрегвано в никакъв случай. Преди да се отправите на лов за тях е важно да знаете как да ги проверите. Разпитайте за тяхната автентичност и тестове, които са били провеждани преди да бъдат пуснати в експлоатация.

От друга страна, посещавайки онлайн магазинът на Кидсо вие ще се лишите от тези притеснения. Тяхната стока е изцяло съсредоточена върху подрастващите малчугани и поради това ви уверяваме, че можете да им имате пълно доверие. Останете на конкретната страница и се убедете сами.

В обширният им каталог ще откриете всичко за стаята, включително и следните артикули :

  • Твърди подложки за повиване
  • Подложки за преповиване
  • Комарници
  • Памучни органайзери

За изненада на мнозина тяхното качеството е безкомпромисно добро. Все пак производителите им са марки, като – Inter Baby, Lorelli и Bambino MIO, така че стандарта е определено по-висок от обичайното. Заедно с това аксесоарите са преминали през множество изпитания, за да се докаже тяхната безопасност и надеждност.

Най-популярният избор на родителите несъмнено остават твърдите подложки и органайзерите. Те разполагат с брилянтен външен вид и същност. За производството им са използвани забележително мек натурален памук, предоставящ сигурност и удобство. Поддръжката им се осъществява елементарно, но информация за това ще откриете веднага при поръчката.

Цените, на които варират, са сравнително изгодни, така че не губете повече време, а се възползвайте сега. Доставките ще ви изненадат, защото се извършват в кракът период от време. При нужда от детайли относно тях можете спокойно да се свържете с нашият екип посредством телефонните указания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими