Био пюре от бели моркови, 3-5 месеца, бурканче 125 гр.

85_Х4025
Цена: 2,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер
Тегло 0.1 кг

БИО пюре от бели моркови, идеален за започване на захранване.

Подходящо за бебета след 4 месец.

Зеленчуковото пюре е без добавена сол и без глутен. 

Състав: Био бели моркови 90%, вода.

Тип: пюре

Възраст: 3-5 месеца

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 125 гр.

Състав: бели моркови 90%, вода.

Съдържа: бели моркови

Не съдържа: добавена сол, глутен

Начин на проготвяне: идеално меню за захранване. Започнете, като предлагате 4-6 малки лъжички преди хранене с мляко и увеличавайте количеството ежедневно. Затоплете отвореното бурканче или необходимото количество на водна баня или в микровълновата фурна; разбъркайте и проверете температурата. Покрийте незатопления остатък и съхранявайте в хладилник, използвайте в рамките на следващият ден. За да предпазите бурканчето от счупване, моля използвайте само пластмасови лъжички. Майчината кърма е най-добра за Вашето бебе. Този продукт не е заместител на кърмата. Не употребявайте ако знаете, че детето Ви е алергично към някоя от съставките съдържащи се в този продукт.

Хранителна информация: на 100 g: Енергийност 26 kcal белтък, g 0.9 въглехидрати, g 3.7 в т.ч. захари, g 3.7 мазнини, g 0.1 в т.ч. наситени мазнини, g 0.0 хранителни фибри, g 3.2 натрий, g 0.05

Съхранение: съхранявайте бурканчето в хладилник. Използвайте в рамките на следващия ден.

Допълнителна информация: БИО пюре от бели моркови, идеален за започване на захранване. Започнете с няколко лъжици в началото на обедното млечно хранене, за да може бебето Ви постепенно да свикне с новия начин на хранене. Начин на приготвяне: Затоплете отворения буркан или необходимото количество на водна баня или в микровълнова фурна, разбъркайте и проверете внимателно температурата. Моля, използвайте пластмасови лъжици.

Съхранение:
Съхранявайте незатопления остатък затворен и в хладилник, използвайте в рамките на следващия ден.

Държава на произход: Германия

Техническо описание

Опаковка
бурканче
Продуктът е добавен към желани продукти