Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

71 лв. 72 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Радиостанции

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Въпреки че мобилните и смарт телефони доминират на пазара , радиостанциите са все още супер забавни за децата и полезни за много възрастни. Освен това са  евтини и по-надеждни от телефоните на конкретни места и в различни ситуации. С радиостанциите в ръка , децата се впускат в щури преживявания и интригуващи приключения.

На открити пространства и в закрити помещения – когато децата си играят, когато сте на къмпинг, например, дори за служители на работни халета.

Компактният и стилен дизайн има достатъчно голям обхват на действие – до 10-12 км! В градска застроена среда обхватът, който можете да очаквате, ще е по-малък. Ако връзката се окаже лоша, устройството автоматично се заглушава. Така Вашата позиция няма да бъде издадена от пращящи звуци.

Ние от КИДСО предлагаме по 2 радиостанции в комплект. Така забавлението е двойно.

По 3 бр. NiMH AА батерии за всяко устройство. Радиостанциите разполагат с индикатор за батерията и режим на пестене за максимално дълъг живот. Зареждането е също като „детска игра“ – с помощта на Micro USB.

Това е функция за активиране и предаване на глас, която позволява да използвате пособието без ръце. Радиостанциите могат да се използват и като бебефон – при всеки звук, който детето издава, станцията ще се включва и ще ви известява за движенията. Станциите предлагат разнообразни мелодии аларми, вградено LED фенерче, гласово активиране.

Свързани блог публикации

Смелите малчугани обичат да се впускат в разиграване на филмови сцени, свързани с интригуващ шпионаж, отборни надпревари и щури преследвания. С тези забавни радиостанции вашите деца ще изживеят своите детски приключения и ще се забавляват от сърце.

Предоставени от Cobra, радиостанциите са интерес уред, с който спокойно да наблюдавате дали в района влиза някой нарушител от вражеския лагер, защото позволява употребата като handsfree устройство. Кокетният им и компактен дизайн има много голям обхват на действие до 12 км. Специалният му икономичен режим на работа значително увеличава живота на батериите чрез намалена консумация на енергия, когато не приема или предава сигнал.

Когато се разпределите в стратегически позиции, дори и далече един от друг, ще чувате отчетлив сигнал за входящо повикване. Вашата позиция няма да се издаде от пращящи звуци, идващи от устройството, защото то автоматично се заглушава, ако връзката се окаже лоша. Атрактивните пособия имат 8 канала и течнокристален LED дисплей, който отчита и заряда на самата батерия.

С помощта на удобна щипка лесно ще  закрепите радиостанцията за вашите дрехи или колана. Когато се наиграете наволя може спокойно да заредите отново това забавно съоръжение с помощта на Micro Usb. То разполага с няколко тона на повикване и се активира чрез гласови съобщения.

Това устройство се слави с мултифункционална употреба, защото спокойно може да служи като бебефон заради приемо-предавателните си функции. Неговият корпус е водоустойчив и готов да влезе в различни екшън преживявания.

Изработени от специални материали, радиостанциите ще осигурят максимална забава на вашето дете, като му предоставя възможността от забавна ролева игра. По този начин детето ще развива своето въображение и креативност и ще се научи на спотрсментство и колективен дух. Подарете на своето дете тази атрактивна играчка, с която да дерзае и опознава нови забавления.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими