Филтриране по

Радиостанции

Не са открити продукти

Смелите малчугани обичат да се впускат в разиграване на филмови сцени, свързани с интригуващ шпионаж, отборни надпревари и щури преследвания. С тези забавни радиостанции вашите деца ще изживеят своите детски приключения и ще се забавляват от сърце.

Предоставени от Cobra, радиостанциите са интересен уред, с който спокойно да наблюдавате дали в района влиза някой нарушител от вражеския лагер, защото позволява употребата като handsfree устройство. Кокетният им и компактен дизайн има много голям обхват на действие до 12 км. Специалният му икономичен режим на работа значително увеличава живота на батериите чрез намалена консумация на енергия, когато не приема или предава сигнал. Когато се разпределите в стратегически позиции, дори и далече един от друг, ще чувате отчетлив сигнал за входящо повикване. Вашата позиция няма да се издаде от пръщящи звуци, идващи от устройството, защото то автоматично се заглушава, ако връзката се окаже лоша. Атрактивните пособия имат 8 канала и течнокристален LED дисплей, който отчита и заряда на самата батерия. С помощта на удобна щипка лесно ще  закрепите радиостанцията за вашите дрехи или колан. Когато се наиграете наволя, може спокойно да заредите отново това забавно съоръжение с помощта на Micro Usb.Неговият корпус е водоустойчив и готов да влезе в различни екшън преживявания.

Това устройство се слави с мултифункционална употреба, защото спокойно може да служи като бебефон заради приемо-предавателните си функции. Разполага с няколко тона на повикване и се активира чрез гласови съобщения.

Изработени от специални материали, радиостанциите ще осигурят максимална забава на вашето дете, като му предоставя възможността от забавна ролева игра. По този начин детето ще развива своето въображение и креативност и ще се научи на спотрсментство и колективен дух. Подарете на своето дете тази атрактивна играчка, с която да дерзае и опознава нови забавления.

Продуктът е добавен към желани продукти