Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 159 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Козметик

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание. При момичетата те са най-често: кухни фризьорски салони супермаркет гримове козметик и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин те се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Повечето игрални центрове - козметик са предвидени за деца над 3 годишна възраст. Всеки игрален център – козметик има записани на опаковката препоръчителна възраст. Същото съдържание го има записано и в инструкциите за употреба на производителя.

Винаги следвайте инструкцията за употреба предоставена от производителя. Всичкото съдържания на козметични комплекти е предвидено да е безвредно за децата. Въпреки това не оставяйте детето без надзор и преди игри го инструктирайте как би трябвало да използва играта. Най-често децата играят заедно. Тъй като ходенето на козметик са занимания за каките и майките, малките момичета говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да. Така те ще подадат „модела“ за определената дейност . В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Всички знаем, че към козметичните продукти проявяваме интерес не само ние, но и нашите любопитни деца. Затова ние сме подготвили на вашата малка принцеса цял набор от козметични комплекти, с които тя ще влезе в магичния свят на красотата и ще се забавлява от сърце.

Може да заложите на следното:

  • различни кутии за красота
  • комплекти фризьорски салони
  • студия за гримиране и атрактивни тоалетки, побиращи всичко необходимо за случая

Техните аксесоари в комплекта ще дадат възможност на вашето малко момиче да развихри своето въображение и креативност и да сътвори собствен сценичен грим и прическа. За тази цел детските комплекти са приспособени за детско ползване като са изработени от безвредни и висококачествени материали, които не оказват вредно влияние върху тях.

Вашето момиче може да се събира с приятелски и часове наред да се забавлява с интересните играчки, които съдържат различни аксесоари като:

  • огледала
  • накити
  • червила
  • сенки
  • гребени
  • различни фризьорски принадлежности
  • реалистични сешоари, които работят на батерии

С тези невероятни играчки, предназначени за деца над 3-годишна възраст, детето ви ще може да прави прически и грим, както на приятелки, така и на любимата си кукла и да влиза в ролеви игри като вълшебна  принцеса. Тези комплекти ще послужат за невероятен подарък, защото изобразяват любимите на всяко момиче анимационни принцеси от едноименни филмчета и ще се превърнат в най-желаните  принадлежности за игра.

Марки като Frozen, Bildo и Barbie изработват тези невероятни забавления с много грижа към малките дами. Те внасят в своите играчки веселия и приключенски дух от Барби и Замръзналото кралство като радват хиляди деца по цял свят.

Естеството на тези продукти може да вдъхнови вашето дете за по-нататъшно професионално развитие, особено когато у детето има заложби, свързани със създаването на забележителна визия с козметичните аксесоари.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими