Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

13 лв. 16 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Маникюрист

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия. При момичетата те са най-често: кухни фризьорски салони супермаркет гримове маникюр и подобни.

Докато децата растат, техния модел за подражание са възрастните. Често посредством такива игри те ги имитират. По този начин те се чувстват значими и пълноценни . В играта си те по безопасен начин правят нещата, които правят големите. Подобни занимания помагат на децата да съзряват по-бързо емоционално.

Повечето играчките по професии - маникюр са предвидени за деца на възраст 3+ години. Всяка такава играчка по професии - маникюр има отбелязано на опаковката препоръчителна възраст. Същите възрастови препоръки ги има записани в инструкциите за употреба на производителя.

Винаги следвайте инструкцията за употреба предоставена от производителя.  Всичкото съдържания на козметични комплекти е предвидено да е безвредно за децата. Въпреки това не оставяйте детето без надзор и преди игри го инструктирайте как би трябвало да използва играта. Най-често децата играят заедно. Тъй като ходенето на маникюр е присъщо за „каките“ или „майките“, малките момичета говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от големите. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Това е начин за общуване и сближаване помежду им. Така те ще покажат начина как се прави маникюр. Ако малкото момиче се увлече по това занимание, то после децата ще играят помежду си, ще променят игрите си и ще ги доразвиват по свой начин всеки път.

Свързани блог публикации

Отново за малката дама са налице атрактивни изделия, които ще я превърнат в сръчна маникюристка. Тя ще има възможността да сътвори най-красивия лак и да впечатли своите любопитни приятелки.

Тези върховни комплекти съдържат реалистични компоненти и принадлежности от професионалния салон на маникюриста като:

  • гел лакове
  • брокати и конфети за нокти
  • четки за нанасяне
  • декоративни лепенки и други забавни аксесоари

Може да избирате комплект за 3D маникюр, множество комплекти с брокат в различни дизайни и спа студио за маникюр, с което вече няма да има размазан лак, а перфектно изглеждащи нокти.

Детето ще може да украсява, както кожата и ноктите си, така и своята чанта, мобилния си телефон или любимата дреха. Тъй като те са приспособени за ползване от деца, материалите за направата на комплектите са абсолютно безвредни и безопасни за тях. Те са подходящи за употреба от деца над 4-годишна възраст и според някои модели употребата им не бива да надвишава 12 месеца след отваряне.

Тези забавни игри ще дадат възможност на вашето красиво момиче да изпита своите креативност и въображение. Също така ще затвърдят нейните координативни способности и ориентация. Когато запълва определено пространство с лак и се старае да не излезе навън, детето ще усвоява важни двигателни умения.

А когато споделя играчките си с приятелки и си направят невероятно студио за маникюр, вашето дете лесно ще се интегрира сред тях. По време на забавната игра ще успява да изгради важни социални умения и представа за личен стил и визия.

Прекрасните комплекти са предоставени от MGA и Glitza, марки, които са вложили в своите играчки за деца най-ценните предпоставки – безопасност, забавление и възможност от креативно развитие на личността.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими