Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 63 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Маникюрист

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Отново за малката дама са налице атрактивни изделия, които ще я превърнат в сръчна маникюристка. Тя ще има възможността да сътвори най-красивия лак и да впечатли своите любопитни приятелки.

Тези върховни комплекти съдържат реалистични компоненти и принадлежности от професионалния салон на маникюриста като гел лакове, брокати и конфети за нокти, четки за нанасяне, декоративни лепенки и други забавни аксесоари.

Може да избирате комплект за 3D маникюр, множество комплекти с брокат в различни дизайни и спа студио за маникюр, с което вече няма да има размазан лак, а перфектно изглеждащи нокти.

Детето ще може да украсява, както кожата и ноктите си, така и своята чанта, мобилния си телефон или любимата дреха. Тъй като те са приспособени за ползване от деца, материалите за направата на комплектите са абсолютно безвредни и безопасни за тях. Те са подходящи за употреба от деца над 4-годишна възраст и според някои модели употребата им не бива да надвишава 12 месеца след отваряне.

Тези забавни игри ще дадат възможност на вашето красиво момиче да изпита своите креативност и въображение. Също така ще затвърдят нейните координативни способности и ориентация. Когато запълва определено пространство с лак и се старае да не излезе навън, детето ще усвоява важни двигателни умения. А когато споделя играчките си с приятелки и си направят невероятно студио за маникюр, вашето дете лесно ще се интегрира сред тях. По време на забавната игра ще успява да изгради важни социални умения и представа за личен стил и визия.

Прекрасните комплекти са предоставени от MGA и Glitza, марки, които са вложили в своите играчки за деца най-ценните предпоставки – безопасност, забавление и възможност от креативно развитие на личността.

Продуктът е добавен към желани продукти