Филтриране по

Полицай

Не са открити продукти

Когато питате своето малко момче какъв ще стане като порасне, неговия отговор почти винаги е полицай. Това е така, защото тази професии вдъхва респект, храброст и справедливост.

Като истински приятел Kidso  ще предостави на вашето смело момче да се впусне в интересни ролеви игри с помощта на полицейските си комплекти. Може да заложите на различни полицейски комплекти с аксесоари, емблематични полицейски коли и участъци. Те ще осигурят на всеки малчуган незаменима игра, в която ще да съблюдават за реда и да арестуват нарушителите.

Към комплектите влизат пистолети, меки ножове, белезници, значки и други принадлежности. С помощта на дървени конструктори, момчетата ще могат да си направят полицейски участък, който включва полицай, крадец и хеликоптер за преследване на разбойници.

Като висша форма за прилагане на закона, може да зарадвате вашия юнак със забавна полицейска кола с реалистични звукови ефекти и дистанционно управление, което работи в обхват до 5 метра. Чудесна идея да зарадвате детето е и интересния аксесоар за колело, който представлява полицейска сирена. С нея игрите и забавленията навън ще се превърнат в истинско представление.

Тази интензивна, ролева игра може да включи всички приятели, които да установят престъпление и да накажат виновника. Освен всичко по този начин децата ще усвояват важни идеали за добро поведение и ще се стараят да бъдат добри и храбри. Ще се превърнат в истински герои и ще трябва да намират начини за залавяне на нарушителите. Това ще задвижи аналитичното мислене за намиране на логично решение.

Комплектите са предназначени за деца над 3-годишна възраст и са изработени от безвредни за здравето материали, като:

  • висококачествено дърво с нетоксично покритие
  • пластмаса
  • метал

Те са предоставени от лидерите в направата на качествени играчки за забавление с образователна цел като Dino toys и Silverlit.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими