Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 108 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Транспорт

Показани са 1-20 от общо 43 артикул(а)
Болид, сив Dino Toys 18014
Trustpilot stars

Болид, сив

Dino Toys
Редовна цена
-30%
22,00 лв Цена 15,40  лв
В наличност

Искате да вземете нова играчка на своето дете? Транспортни играчки като багери, коли, самолети, джипове и други са много полезни за развиване на умения у децата. Ще откриете разнообразие от транспортни играчки в онлайн магазин Kidso. Предлагат се различни транспортни играчки за деца от различни възрастови групи- от 3 до 14 години.

Транспортните играчки биват различни видове: механични, на батерии и се предлагат с различни функции. Продуктовият каталог включва акумулаторни коли, киоти могат да се управляват чрез бутане, дърпане и/или теглене и също и с дистанционно устройство. Транспортните играчки имат разнообразие от интерактивни функции , които развиват интелекта, въображението както и редица умения у детето, като му помагат да научи повече за околния свят. От видовете транспортни играчки може да откриете такива, които могат да плуват, да летят, да се предвижват по различни повърхности.Цветните им и реалистични дизайни са красиви и привличат децата, като в същото време са съобразени със съответната възраст.

Транспортните играчки копират отлично визията и функциите на реалните машини, което разпалва интереса от страна на детето акумулаторните коли за деца имат страхотен дизайн, който е взаимстван от популярни марки коли. Комплектите им съдържат различни компоненти. Повечето модели имат отварящи се врати, а при някои има и допълнителна дръжка за дърпане.Колите са оборудвани с две скорости - бърза, нормална и бавна.

В комплектите им освен аксесоари, резервни части и дистанционно устройство, включено е и подробно упътване за сглобяване и ползване. Моделите акумулаторни коли са снабдени с дистанционно, което предлага опцията за управление във всички посоки.Дистанционното управление е с приоритет пред ръчното управление, защото родителят може да контролира колата, докато детето я кара на ръчен режим. За комфорта на детето спомагат кожените седалки, меките EVA синтетични гуми.

Транспортните играчки имат добавени музикални ефекти, бутон за регулиране силата на звука, зарядно устройство и издръжливи батерии. Някои акумулаторни коли са с датчик за нивото на заряд на батерията и предни амортисьори, както и опция колата да потегля и спира на ниска скорост за допълнителна сигурност за детето.Транспортните играчки не тежат много и могат да се пренасят лесно.

Предлаганите транспортни играчки за деца са произведени от антибактериални и антиалергични материали, което осигурява спокойствие за родителите и тяхната сигурност в безопасността на децата им при игра. Изработени са от висококачествени метал и полипропилен., които не се чупят лесно и гарантират дълъг живот на играчката.

Акумулаторните коли за деца притежават лиценз от AUDI UNION GMBH. Транспортните играчки са българско производство. Произведени са от утвърдени с качеството си производители като Moni и Chipolino. (Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти