Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 77 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Детски камиони

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Hot wheels, Dino toys, Silverlit, Clementoni и други  марки, създават детските камиони, изразяващи момчешките представи за съвършено превозно средство с атрактивни възможности за запомнящи се каскади, забележителни изпълнения и класически превозни и транспортни действия.

Атрактивният им дизайн е вдъхновен от популярни анимационни колички и от класически модели на строителни машини и бойни машини. Заложете на своя автовоз, бетоновоз  или чудовищна машина камион, която съхранява 12 малки камиона, които могат да се състезават по задната рампа. Или на различни строителни комплекти с които да създавате циментови плочи, греди, блокове и всякакви други интересни форми.

Може да заложите на различни камиони влекачи, екшън камиони за катастрофи с колички, пожарни камиони, камиони с мобилен багаж и хиляди други знаменити превозни средства. Ако сте любител на конструирането чрез блокчета и други части, със сигурност ще се впечатлите от мега конструкторът Камион. С негова помощ и с помощта на 130 части за сглобяване ще се запознаете с тънкостите на механиката и машиностроенето.

С помощта на детайлни аксесоари като рампи, ремаркета, платформи и други приспособления, играта ще се превърне и динамично изстрелване на колички и  други обекти, включени в комплектите. Момчетата ще имат възможността да се впуснат в луди надпревари, строителни ребуси и впечатляващи катастрофални сблъсъци.

С тези занимателни играчки под формата на детски камиони децата ще усвояват важни техники и умения, свързани с двигателните функции и координацията. Децата ще имат възможност да управляват и навигират своето превозно средство ръчно или с помощта на дистанционно управление. Независимо от начина, детето ще усвои важни координативни умения и ориентация в пространството.

Моделите са изработени от висококачествени материали, като цялостната изработка се базира на международните директиви за качество. Годни за употреба от деца над 18-месечна възраст и за пораснали любители на 14 години, играчките са своеобразен метод на забавление с дълбок обучителен характер.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими