Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 77 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Детски камиони

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Многообразието от камиони на страницата на магазина ще впечатли всеки малчуган, готов за приключения и забавни мисии.Моделите изразяват реални превозни, товарни и строителни средства с интересни функции, светлини и специфични звуци, типични за машините. Те ще позволят на детето ви да се впусне в забавна ролева игра с приятели вкъщи и навън.

Вземете интересен бетоновоз, автовоз или чудовищна машина камион, която съхранява 12 малки камиона, които могат да се състезават по задната рампа. Заложете на различни строителни комплекти с които да създавате циментови плочи, греди, блокове и всякакви други интересни форми. Може да заложите на различни камиони влекачи, екшън камиони за катастрофи с колички, пожарни камиони, камиони с мобилен багаж и хиляди други знаменити превозни средства. За напреднали в строителството запалянковци магазинът предоставя конструктор камион, чрез който да се запознаят с механиката на превозното средство, което има над 130 сменяеми компонента.

С тези реалистични играчки под формата на детски камиони децата ще усвояват важни техники и умения, свързани с двигателните функции и координацията. Ще навигират под ръчно или дистанционно управление своя камион в правилна траектория, което подобрява ориентацията в пространството.

С помощта на детайлни аксесоари като рампи, ремаркета, платформи и други приспособления, играта ще се превърне и динамично изстрелване на колички и  други обекти, включени в комплектите. Момчетата ще имат възможността да се впуснат в луди надпревари, строителни ребуси и впечатляващи катастрофални сблъсъци.

Моделите са изработени от висококачествени материали, като цялостната изработка се базира на международните директиви за качество. Годни за употреба от деца над 18-месечна възраст, играчките са своеобразен метод на забавление с дълбок обучителен характер за подобряване на цялостните когнитивни умения.

Изработени са от световни лидери в направата на безопасни играчки за деца с емблематичен дизайн на известни анимационни филми и класически визии като Hot wheels, Dino toys, Cars, Clementoni, Mamatoys и други компетентни марки.

Продуктът е добавен към желани продукти