Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 88 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Състезателни игри с коли

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Децата влагат свои смисъл и логика в постоянните съревнования помежду си. Състезанията от различен характер ги учат на постоянство, търпение, последователност, амбициозност . Най-пълноценните уроци, които детето несъзнателно усвоява, са по време на игра.

Да. Световно утвърдени производители в бранша като Dino Toys, Hot wheels, Cars разработват своите модели и дизайни в съответствие с всички изисквания за безопасност. А материалите за изработка на сетовете се проверяват многократно за качество и издръжливост.

Производителите препоръчват подобни забавления да са за деца, навършили 3 годинки.

Да, според редица психолози и терапевти, деленето на играчките по полов признак е ненужно, стереотипно и дори объркващо децата . Те искат само едно – да си играят и да се забавляват. Добре би било родителите да използват игрите, за да пресъздават житейски ситуации с тяхна помощ.

Различен на брой колички. А ако сетът е с: писти инструкции за сглобяване и безопасност изстрелвачки 1-2 колички

Свързани блог публикации

Ето тази категория няма как да не впечатли всяко момче. Тук то ще намери своята приключенска същност, която да задейства с висока скорост. Магазин Kidso е подбрал игрални комплекти на превозни средства специално изработени за свръх преживявания, луди надпревари и катастрофални сблъсъци.

Засилете се по пистата, но се пазете от разярения дракон, който ви дебне, за да ви унищожи, но той не знае, че вие имате скоростен автомобил, с който ще го повалите на мига. Може да се забавлявате без край и с Писта Рикошет, с която ще изстрелвате своите яростни коли на безумни разстояния. Ако сте любител на спорта, заложете на нашия реалистичен болид, който е снабден с интересни звуци и светлини за великите си състезания и надпревари.

Адреналинът ви ще се покачи и от маневрената спираловидна писта, която работи на батерии и крие изненадващи функции. Заложете също така и на различните комплекти с автовози, количка Джаксън Сторм и други игрални сетове с писти и зашеметяващо бързи колички.

С тези комплекти вашето момче може да организира приятелски състезания, където децата ще имат възможност да съревновават своите превозни средства и да усъвършенстват своята координация и усет в пространството. Чрез подредба и сглобяване на атрактивните аксесоари като мини колички, части за писти и други елементи, децата ще усъвършенстват своите двигателни техники и умения.

Моделите са изградени от висококачествени безопасни материали. Те са подходящи за употреба от деца над 3-годишна възраст и са чудесна идея за подарък, с който всяко момче ще се впусне в безпощадни каскади, звездни трикове и зашеметяващи изпълнения.

Тези интересни играчки и игрални комплекти са дело на Hot wheel, Cars и Dino toys. Техните дизайни следват популярни интерпретации на анимационни филми и визии на класически модели, с които интригуват всички деца по света. Те подаряват едно незаменимо изживяване на безценна игра и скоростно пътешествие към безгрижно забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими