Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 30 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Федърбал

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Много спортове изискват по-големи пространства – зала или игрище за практикуване на определен спорт. Играчките са „свили“ приложението на всеки вид спорт до домашни условия – с тях тези занимания могат да се упражняват в двора, в стаята или на плажа. Професионалното спортно оборудване е направено по-тежко и по-голямо . То е предвидено да отговаря на определени стандарти по размер, по здравина и т.н. Играчките за спорт са адаптирани да отговарят на по-малко изисквания , но са компактни (лесно се пренасят, разглобяват и сглобяват), по леки са и са по-достъпни като цени.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Спортните занимания на открито са изключително ползотворни, както за подрастващите деца, така и за техните родители. Практикуването им ще възнагради всички с множество преимущества и цялостно ще подобри психическо и физическо състояние на човешкото тяло.

По принцип активният начин на живот крие много изненади, които разбира се са в положителна насока. Ето защо е от значение да запознаете вашето дете с него още през ранната му възраст. По този начин той/тя ще го превърне в свое ежедневие и в крайна сметка резултатите няма да закъснеят.

Ако все още малчуганът ви няма любим спорт може би е време да експериментирате с всички, за да разберете кой го допълва най-добре. Започнете с нещо елементарно, като тенис на маса и продължително вдигайте нивото, докато не достигнете федърбала или тениса на корт.

Независимо на кой ще се спрете не забравяйте, че всяка една активност ще бъде пълноценна стига тя да се изпълнява правилно и редовно. В случай, че федърбала се окаже страстта на вашето дете ви съветваме да се активизирате и да го снабдите с всичко необходимо.

Естествено приспособленията за този спорт трябва да бъдат от високо качество и надеждност. В днешният широк набор от стоки е доста трудно да попаднете на такива, но не сте тревожете, защото в момента се намирате на точното място. Онлайн магазинът на Кидсо е вашето моментално решение.

При тях ще попаднете на следните видове стоки :

  • Ракети за бадминтон
  • Комплект 2 в 1 сет за волейбол и бандминтон
  • Комплект ракети за тенис

С тяхна помощ забавата от играта ще бъде напълно гарантирана за малкият. Производителите намиращи се зад производството на продуктите са съответно марките – GT и Amaya. Те от своя страна знаят кое е подходящо за децата и поради това се стараят винаги да възпроизвеждат продукти от висок клас.

Намиращите се пред вас не са изключение, така че силно ви препоръчваме да им се доверите. Стандартът им е безкомпромисен, а цената забележително вълнуваща. Подарете тази изненада на вашето дете още сега, тъй като в края на краищата той/тя го заслужава обезателно.

В случай, че се нуждаете от повече информация относно доставката не се притеснявайте да се свържете с нас на момента. Екипът ни винаги е в готовност да подаде ръка при нужда.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими