Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
29 лв. 155 лв.

Активна гимнастика

Показани са 1-20 от общо 24 артикул(а)

Търсите продукти за активна гимнастика за своето бебе? Помогнете на вашето мъниче да расте здраво и силно. Продуктите за активна гимнастика са супер подарък за всяко бебе, защото подобряват здравето му и му осигуряват пълноценно развитие.

Разгледайте огромния асортимент от оригинални продукти за активна бебешка гимнастика в онлайн магазин Kidso. Подходящи са за момчета и момичета. Асортиментът на магазина включва тепихи с интерактивна масичка, протектори за тепихи, обръчи, пъзели с дизайн и форми, подходящи за бебета.

Подходящи са за бебета от 0+ месеца. Тепихите за бебета имат весели цветове и различни допълнителни елементи и функционалности, които не само забавляват вашето бебе, но и му помагат да развива различни способности и да расте здраво и щастливо. Т

ози тип играчки за активна гимнастика позволяват на бебето да извършва различни активности като изправяне, лазене, търкаляне, клякане по безопасен начин. Те развиват и подобряват двигателните способности в първите месеци на бебето.Тепихите се предлагат с различни функции, които дават възможност на бебето да гледа или слуша, дърпа, върти, повдига, премества различни неща. Те варират според дизайна и размера на постелката.

Има тепихи в разнообразие от разновидности и тематика като например такива със забавни и цветни фигурки, дрънкалки и висящи елементи, тематични тепихи: сафари,приказка, океан, рай, градина, пиано и други. Някои модели тепихи предлагат опция за възпроизвеждане на звуци, мелодии, светлини, вибрации, които привличат интересът на бебето.

Предимството на употребата на тепих за бебе е, че развива способността за разпознаване на цветовете, както и подобрява координацията и моториката на бебето. Предлагат се тепихи с батерии, както и такива без. Тепихите предлагат възможност на бебето да ляга по корем или гръб върху постелката и да играе. Някои от моделите тепихи не съдържат постелка в своя комплект.

Предлаганите тепихи на страниците на магазина са направени от антиалергични и антибактериални компоненти, които са безопасни за здравето на бебето. Имат заоблени крайща и пластмасовите им елементи са изработени от 100% безвредни високакачествени материали.

Идват водещи световни марки като Lorelli, Amaya, BabyOno, Mochtoys, които са с богат опит в производството на висококачествени и издръжливи продукти за бебешка гимнастика.

Продуктът е добавен към желани продукти