Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

33 лв. 140 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Активна гимнастика

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Този артикул е подходящ още от самото раждане, защото е проектиран така, че бебето може да лежи в неговата обичайна поза, а над него ще се разкрият куп прекрасни играчки за забавление.

Докато се опитва да достигне до закачливите играчки, вашето слънчице ще задвижи всички мускулни групи и ще стимулира развитието на двигателната си координация. Този атрибут ще осигури здравословна обстановка още в ранна възраст.

Килимчето на активната гимнастика е подплатено и осигурява комфортна мекота на бебешкото гръбче. Над него има приспособени арки, които са окичени с интересни и много атрактивни животни. Като допълнение към тях може да разгледате предложенията с активен панел, работещ на батерии. Той съчетава различни музикални мелодии с ефектно светлинно шоу. Това стимулира слуховите и зрителни сетива, а също така носи и незаменимо забавление.

Някои модели са снабдени с няколко позиции за игра, следващи растежа на бебето в удобна легнала, но и в седнала и изправена позиция. Тези уреди са мултифункционални и се превръщат в устойчив и дълготраен за употреба предмет от всяко бебе.

Играчките са снабдени с велкро лепенка и могат да бъдат сваляни, за да може бебето да играе самостоятелно с тях. А дизайнът е изключително забавен със своите деликатни извивки, пъстри съчетания от цветове с интересни мотиви и детайли.

Моделите са изработени от внимателно подбрани материали, безвредни за бебето и неговата среда. Играчките са снабдени с пластмасови и гумени орнаменти и части, които да послужат като чесалки в периода на растящите зъбки.

Артикулите следват стандартите, установени от европейския съюз като са предоставени от създателите на веселия бебешки свят Fisher Price, Chicos, Canpol и други марки, работещи със  съвременни принципи за развитието на малките деца.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими