Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 22 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Гумени играчки

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Бебето ви се нуждае от нова играчка за баня? Гумените играчки за баня превръщат ежедневното къпане на бебето в забава.Изберете красива гумена играчка за баня на своето бебче, която ще му подари безброй усмивки сред богатия асортимент на онлайн магазин Kidso. Тук ще откриете разнообразие от гумени играчки за бебета с различни функционалности при ползване.

Гумените играчки са подходящи за момичета и момчета над 12 месеца. Могат да се ползват за игра, хващане, пръскане и имат весел цветен дизайн, който привлича вниманието на бебето и го забавлява. Можете да избирате от различни форми гумени играчки: патета, рибки, пингвини, лодки, мини аквапаркове и други, които имат забавен външен вид.

Със своя весел дизайн те гарантират вълнуващо преживяване за бебето. Някои гумени играчки вървят в комплект с допълнителни екстри като например рингове с висока светеща поставка, водни пързалки, трамплини и много други. Различните цветове на гумените играчки стимулират визуалните и такталните възприятия на бебетата и са полезни за тях.

В комплектите на някои модели гумени играчки са включени необходимите батерии. Материите на гумените играчки за бебета са със меки и еластични при допир, и са изработени от висококачествена гума. Не съдържат никакви оцветители, които са опасни за здравето на бебето.

В състава на предлаганите гумени играчки за баня влизат антибактериални и антиалергични материи, които са нетоксични, подходящи за употреба в баня и са 100% безопасни.

Гумените играчки за баня имат компактна форма, която е удобна за захващане от малките детски ръчички.Те наподобяват познати форми на животни и предмети от околната среда, както и разпознаваеми за децата любими герои, които правят къпането по-приятно за децата.

Някои модели гумени играчки имат опцията да издават звуци във водата, което допълнително прави къпането забавна дейност за бебето.

Гаранция за качестовто и издръжливостта на детские играчки е фактът, че идват от утвърдени в бранша марки като Dino Toys,Canpol и други, за които качеството и безопасността на играчките за бебета са основен приоритет.

Продуктът е добавен към желани продукти