Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 45 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Гумени играчки

Показани са 1-20 от общо 49 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Истина е, че гумените играчки съществуват от много време – първите такива са от 1850 година, но те остават част от детското израстване и в определена възраст са най-подходящи за детето.

Гумените играчки имат своя емблема – гуменото пате, което всеки от нас е имал, но те са много по-разнообразни в днешно време.  Те се делят на няколко вида: играчки за дъвкане – използват се, когато на детето му растат зъби. играчки за баня – използват се за забавление на детето в банята. първи детски играчки – това са първите играчки за детето, за момента когато то започне да различава цветове, да чува звуци и да може да координира движенията си.

Гумените играчки имат няколко предимства: меки и еластични саи това гарантира, че детето няма да се нарани с тях. не се чупят – дори и детето да ги хвърля и изписка гумените играчки не се повреждат. лесно се мият и това гарантира, че детето няма да поглъща бактерии с тях нямат дребни елементи , които да могат да се счупят и евентуално детето да ги погълне.

Материалът за гумените играчки може да е от естествена гума или синтетична гума.  Играчките от естествена гума са безвредни и био разградими .  Играчките от синтетични материали трябва да се следят внимателно за съдържание на BPA и всякакви фталати.   Това са агенти, които правят материалите по-меки и се съдържат между 20% и 50% в гумата.   Те са вредни за здравето и по тази причина трябва да не са част от състава на гумените играчки.

Бебето може да се занимава с по-прости действия, които да развиват когнитивните, социалните и творческите му умения след 3-месечна възраст.   По това време бебетата започват и да хващат и задържат предмети в ръцете си. Играчките за дъвкане се използват да успокоят бебешките венци.   Използват се в периода на никнене на зъби – най-често това е между три и седем месеца.

Свързани блог публикации

Къпане, предвещава еуфория, изпълваща банята с весели звуци, водни струи и вълшебни моменти за игра. Дори да изпитвате някакви съмнения дали ще се справите с немирното и любопитно съкровище, сега напълно трябва да сте спокойни. За тази цел магазин Kidso е подбрал подходящи за всяко бебе играчки за баня, които са прекрасен елемент за насочване вниманието на вашето дете. Това са играчки, които са приспособени за водни занимания и забавни игри, като ще осигурят спокойствието на вас и вашето бебе, докато протича целия процес на къпане.

За новородените деца и малки бебета сме подбрали многоцветни плаващи патета, пръскащи струи вода за щура забава. Те са изработени от мека гума и пластмаса за безопасност на детето, което ще ги подхвърля, потапя и ще се весели от сърце.

Дизайнът на играчките е с меки, обезопасени форми, който ще осигури нужната защита на вашето бебе по време на неговата водна забава. Цветовете са искрящи с пъстри съчетания, което ще  провокира вашето дете да ги стиска и мачка. Това ще стимулира неговите двигателни умения и ще заздрави крехките мускулни връзки.

Играчките са изработени по установените норми за стандарт от висококачествени, безвредни материали и са чудесен вариант за нуждите на всяко бебе и неговите родители, които също могат да се включат в играта на своето мъниче..

С голямо внимание и грижа за детската сигурност, играчките са проектирани от световна марка, заемаща челна позиция на пазара Koopman. Тя цели благоприятно и здравословно развитие на детето от първия ден на неговото раждане и внася със своите продукти мигновено и незабравимо щастие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими