Филтриране по

Цена

26 лв. 115 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Играчки за возене

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В kidso.bg в тази категория се включват кънки , ролери, скейтборди, ховърборди и всички останали подобни средства за возене от децата.

Децата на възраст между 3 и 5 години придобиват умения с лекота да балансират . За най-подходяща за такъв тип занимания се смята възрастта между 5 и 10 години, когато детето вече е уверено в движенията и уменията си да балансира.

Това са средства с които детето може да развие по-висока скорост . Това е предпоставка за възможна загуба на равновесие, сблъсък, падане или нараняване. Всякакъв тип от тези играчки изискват правилно обучение, внимателна преценка на възможните рискове и контролирано движение. Не на последно място играчките за возене изискват лични предпазни средства. При практикуването на тези видове спорт са задължителни каски, наколенки, налакътници и подобни протектори .

Това е важен подход, с който децата придобиват усещане за координация, научават се да пазят баланс и усъвършенстват пространствените си възприятия. Не на последно място това са занимания на открито, които укрепват физиката и здравето на децата. Тези занимания развиват децата – укрепват много и различни мускулни групи, тялото става по гъвкаво, рефлексите на децата се подобряват.

Свързани блог публикации

Няма нищо по-забавно от веселбата на открито. Тя може да се осъществи посредством множество детски приспособления, които са предназначени именно за тази цел. Но ако детето ви разполага с всички видове може би е време да му подарите нещо нестандартно.

По този начин ще разнообразите неговата рутина, карайки го да се чувства още по-щастлив. Нестандартният обект е по принцип под формата на играчка за возене. Точно такива ще откриете веднага след като посетите Кидсо.

В конкретната страница ще откриете много подобни продукти. Те гарантират ненадмината веселба по време на употреба и най-вече качество. С тях детето ви ще може да прекарва цял ден в игри, както самостоятелно, така и с приятели.

Каталогът им се състои предимно от следните видове :

Универсалните приспособления ще се превърнат в любимите играчки за вашите деца. Те са изключително практични и лесни за употреба. Изтънченият им дизайн, гарантира ненадминат стил, който ще предостави на детето ви да бъде центъра на вниманието.

Пример за това можем да дадем с богатата им гама от ховърборди. Малките средства за придвижване са популярни продукти, които завладяха всички магазини през последните няколко години. Техният компактен размер позволява да бъдат пренасяни навсякъде, така че не се замисляйте, а веднага се възползвайте докато все още са на промоция.

Най-популярният в тази категория можем смело да заявим, че е ховърборда с вграден Bluetooth. С тази функция детето ви ще свързва своя смартфон към приспособлението, като чрез него ще може да слуша музика. 

Фантастичното средство за придвижване е функционално, здраво и лесно за употреба. Не би отнело повече от 20 минути, за да се научите как да го управлявате. Единствено е нужно да се качвате внимателно върху него, залепвайки плътно ходилата си в двете странични опори. По този начин ще имате по-голям баланс и контрол. 

По отношение на качеството производителите се стараят максимално да използват елементи, които да не бъдат застрашаващи за организма на малчуганите и същевременно с това да са надеждни. Гарантираме ви, че продукта разполага с дългосрочен живот, както на батерия, така и на конструкция.

Утехата и спокойствието са важни неща, които всеки един родител желае да получи, когато става въпрос за сигурността на неговото дете. Ето защо ви съветваме да се доверите на Кидсо и техните продукти. Всяка една играчка разполага със сертификат за безопасност, който гарантира, че те са с ненадминато качество и дизайн. 

Въпреки това обаче е задължително присъствието на възрастен до малчугана, когато той/тя използва продукта за първи път. Независимо дали става въпрос за ролери или ховърборд това правило трябва да се спазва винаги.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими