Филтриране по

Цена

17 лв. 126 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за яздене

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

 Играчките за яздене за деца стимулират развитието на моторния апарат и координацията на детето. Това ги прави страхотен избор на играчка. Можете да откриете богат избор от играчки за яздене в онлайн магазин Kidso, които са с красив дизайн и гарантират забавна и безопасна игра за детето.

Играчките за яздене в продуктовия каталог включват различни модели коли за яздене. Те варират по размер, материал и функции и могат да се регулират спорд височината на детето. Има например играчки за яздене във формата на патета,такива наподобяващи картинг коли и много други. Играчките могат да се придвижват чрез оттласкване като те могат да правят завои без да се налага да се натискат или повдигат.Предназначени са за деца от 2 до 6 годишна възраст. Колата се задвижва посредством педали и може да се движи напред и назад.Моделите играчки за яздене предлагат множество предимства, едно от които е наличието на възможност за родителски контрол. Оборудвани са със революционна въртяща се дръжка за родителски контрол. Тя може лесно да се регулира по височина. По този начин колата може да завива без да се налага родителят да я натиска или повдига.Снабдени са със спирачки, разполагащи се до задната гума. Някои видове коли за яздене имат багажник под седалката, свирят забавни мелодии и са оборудвани с предпазни стопери против обръщане.

Играчките за яздене предлагат опция за контрол на посоката на движение като това може става само от дръжката за родителя с помощта на копче в задната ѝ част. Това осигурява по-голяма безопасност за детето. Картинг колите са снабдени с ергономични седалки, които се регулират в 4 положения. Оборудвани са със предпазен борд, който пази детето от залитане настрани и падане, както и удобна и просторна седалка с достатъчно място за багаж под нея.Високите облегалки пък осигуряват максимум комфорт на детето. Играчките за яздене имат допълнителни аксесоари, консумативи, резервни части и упътване за употреба. Имат отлична маневреност и лесно управление, което допринася за спокойствието за родителите. Изработени са от качествени материали, което осигурява максимална надеждност при игра.

Благодарение на лекото тегло, играчките за яздене имат удобни параметри за носене, което предлага удобство за родителите в ежедневието.Желателно е използването на играчката първоначално да се осъществява под надзор на възрастен. Някои от играчките за яздене по произход са от България, а други от Полша, Америка, произведени от водещи марки като Lorelli, Chipolino, Dino Toys, Amaya, които са лидери в производството на висококачествени детски играчки. 

Продуктът е добавен към желани продукти