Филтриране по

Цена

127 лв. 127 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Играчки за яздене

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание . При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите - препоръчаната възраст от производителя .

Най-често децата играят по групи . Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си . По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание. При момчетата те са най-често автосервизи, писти , комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните. По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Надуваеми животни и коли за яздене са изключително подходящ начин за развитие на първосигналните  двигателни умения за деца над 10-месечна възраст. Те ще задоволят вродените инстинкти за движение напред и подскачане.

Атрактивните визии със сигурност ще впечатлят всяко детско любопитство с цветове, възможности за забавление и различни функции. Моделите разполагат с удобни дръжки за захващане и облегалки, чрез които децата ще се чувстват стабилни и балансирани върху играчката.

Заложете на невероятни, забавни животни като:

  • надуваеми кончета
  • мечета
  • митични еднорози
  • дракони

Те разполагат с включена помпа за надуване. Както и на веселите топки и цилиндри за подскачане, с които децата ще се  впуснат в ненадмината надпревара за най-голям скок. Специализираните колички за яздене и бутане изпълняват мултифункционален дизайн, тъй като са подходящи, както за возене, така и за първите крачки на вашето дете. Облегалките им служат за опора, за която детето да се хване и смело да се придвижва напред.

Тези интересни пособия за стабилизиране на костната и мускулна система ще подобрят координативните умения. Децата ще се опитват да се държат стабилно, докато са заети със своите волни забавление на яздене, скачане и ходене. От тези шарени и весели цветове, вашето дете ще изгради добро цветоусещане и ще ги превърне във важни качества на предметите.

Изработката на моделите е осъществена от висококачествен винил, пластмаса и други материали, като се придържат към международните директиви за стандарт. Безопасното им съдържание е приспособено за детско ползване.

Продуктите са дело на световноизвестни и български марки като Zizito, Lorelli, Chipolino, Koopman и други брандове, които се позовават на стандартите и гарантират качествен продукт. Те обслужват детското развитие с атрактивни продукти, подходящи за правилно развитие и несъмнено забавление.

Продуктът може да послужи за невероятен подарък, който обезателно ще се превърне в най-любим обект на забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими