Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 140 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Работилници и инструменти

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание . При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите - препоръчаната възраст от производителя .

Най-често децата играят по групи . Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си . По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Свързани блог публикации

Играчките са неизменно важна единица от ежедневието на децата. С тях те всекидневно взаимодействат и същевременно с това развиват своите умения. Ето защо значението им е съществено и поради това е важно малките да разполагат с възможно най-много видове.

Разнообразието ще им подпомогне в това да бъдат открити и свободно мислещи. Това особено важи за момчетата, тъй като техният основен фокус е главно базиран върху количките и топките за футбол. С напредването на тяхната възраст е редно да ги запознаете и с образователните играчки.

Чрез тях те ще могат да усъвършенстват множество предимства към които включваме дори математическите умения и въображението. Страницата на която се разполагате в момента се състои именно от такива. Това са универсалните работилници и инструментите съпроводени с тях.

Гласувайки доверие на онлайн магазинът на Кидсо бъдете сигурни, че детето ви ще бъде максимално удовлетворено и в сигурни ръце. Артикулите разполагащи се пред вас са от висок стандарт, така че по това отношение няма за какво да се тревожите.

В интерактивният им каталог ще успеете да откриете следните продукти :

  • Детска работилница
  • Комплект куфар с работилница
  • Пожарникарска каска
  • Маса и чанта с инструменти 2 в 1 

Техният дизайн и вид е толкова впечатляващ, че е трудно да им устоите. Все пак производителите, които се намират зад производството им са известните детски марки – Chicos, Dino Toys и Bildo. Уверяваме ви, че те винаги използват само и единствено доброкачествени елементи.

Пластмасата е най-често използваният материал, но тази тук се различава коренно от обичайно срещаната. Тя преминава през множество доработки, благодарение на които нейната здравина, издръжливост и дълготрайност се увеличава значително. Наред с това материалът е изключително безопасен за употреба от децата. 

Подредбата на комплектите се базира според предназначената им възраст. Въпреки това, ако детето ви е по-малък силно ви препоръчваме да вземете играчка, която е за по-голяма възраст. По този начин вие ще засилите неговото обучение още повече, а резултатите със сигурност няма да закъснеят.

Кидсо е водещ професионалист в тази насока, затова ви гарантираме, че можете да му имате пълно доверие. Ако евентуално имате нужда от допълнителна информация относно доставката или безопасността на даден артикул, не се притеснявайте да се свържете директно с нас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими