Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 333 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Влакчета

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Повечето детски играчки имат ясно оказана възраст, показващи препоръчителната възраст на детето, подходяща.  Нормално този тип игри са са за деца над една година и половина.

Много често по-големите деца правят своя избор сами .; Това със сигурност е най-желания избор, но трябва да се прецени доколко безопасен е за детето и дали ритежава някакво образователни характеристики. Вижте от какви материали са колелата на влакчето и релсите. Как се сглобяват релсите за влакчето, доколко е надеждна сглобката.  Преценете броя елементи на играчката дали не са твърде много, което да прави играчката твърде сложна.

Ако детето е по-малко и все още има навика да слага предмети в устата си, задължително дезинфекцирайте често играчките , които задържат вниманието му.  При по-големите деца  рискът от зарази е по-малък, и все пак почиствайте с мека кърпа и подходящ препарат и техните играчки веднъж на няколко дни.  Релсите на детските влакчета са най-чупливата част. Помагайте на детето при сглобяване и разглобяването им.  Така общувате с детето си и му помагате с играчката. Ако детското влакче работи с батерии , преглеждайте батериите да са в изрядно състояние.  Ако батериите пуснат течност, това може да повреди цялата електроника в детското влакче.

Пластмасовите детски влакчета са: по-евтини леки по-лесни за почистване не задържат микроорганизми Дървените са: екологични не се чупят ако са правилно обработени, не задържат микроорганизми По -съвършенните и по-детайлни модели , предназначени за по-големи деца са най-често произведени от пластмасови части.

Свързани блог публикации

С течение на времето децата порастват и съответно техните предпочитания за играчки също се променят заедно с тях. Преминавайки своите първи години малките момчета започват да стават все по-осъзнати и следователно откриват своята страст в превозните средство.

Всеки знае и е наясно с факта, че играчките са неизменна част от техният живот. Нуждата им е обезателна, за да може развитието да протича гладко и пълноценно. Наред с това комбинирането на учението и забавлението ще им повлияе доста позитивно и те ще го имплементират дори, когато пораснат и започнат училище.

Както споменахме продуктите, притежаващи колелапървоначално грабват тяхното внимание. Ето защо ви съветваме на този етап да се фокусирате главно върху тях, като с течение на времето бавно вдигате летвата. Преди да предприемете закупуването им обаче е важно да се убедите в тяхната автентичност.

Никога не закупувайте евтини и некачествени стоки, защото в крайна сметка те могат да бъдат безрезервно опасни за детето. Предварително проверете вашият източник, за да бъдете напълно сигурни на кого гласувате доверие.

От друга страна в момента вие се разполагате на страницата в онлайн магазинът на Кидсо. Тук притесненията са излишни, тъй като предлаганите стоки са само и единствено от достоверни източници, които са се доказали на световно равнище.

В каталогът ще попаднете на следните артикули : 

Влакчетата са универсални средства за придвижване, които обикновено впечатляват малките дечица. Следователно те искат да се въплъщават в ролята на истински машинист и да отвеждат своите пътници към желаните им дестинация. Комплектите са на известни марки като – Little Tikes и Amaya.

Избирайки ги забавлението е повече от гарантирано. Освен това производителите се стараят винаги да произвеждат висококачествени продукти. Разполагащите се пред вас не са изобщо изключение, тъй като структурата им се състои от стабилна и трайна пластмаса. Тя от своя страна е безопасна за децата и не довежда до негативни ефекти върху организма.

По време на игра ви съветваме да не оставяте малчуганът без надзор, защото поглъщането на дребни елементи може да бъде застрашаващо. В случай че се нуждаете от допълнителни детайли относно доставката или друго свързано с играчката ви препоръчваме да се свържете с нашият екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими