Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 391 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Влакчета

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Повечето детски играчки имат ясно оказана възраст, показващи препоръчителната възраст на детето, подходяща.  Нормално този тип игри са са за деца над една година и половина.

Много често по-големите деца правят своя избор сами .; Това със сигурност е най-желания избор, но трябва да се прецени доколко безопасен е за детето и дали ритежава някакво образователни характеристики. Вижте от какви материали са колелата на влакчето и релсите. Как се сглобяват релсите за влакчето, доколко е надеждна сглобката.  Преценете броя елементи на играчката дали не са твърде много, което да прави играчката твърде сложна.

Ако детето е по-малко и все още има навика да слага предмети в устата си, задължително дезинфекцирайте често играчките , които задържат вниманието му.  При по-големите деца  рискът от зарази е по-малък, и все пак почиствайте с мека кърпа и подходящ препарат и техните играчки веднъж на няколко дни.  Релсите на детските влакчета са най-чупливата част. Помагайте на детето при сглобяване и разглобяването им.  Така общувате с детето си и му помагате с играчката. Ако детското влакче работи с батерии , преглеждайте батериите да са в изрядно състояние.  Ако батериите пуснат течност, това може да повреди цялата електроника в детското влакче.

Пластмасовите детски влакчета са: по-евтини леки по-лесни за почистване не задържат микроорганизми Дървените са: екологични не се чупят ако са правилно обработени, не задържат микроорганизми По -съвършенните и по-детайлни модели , предназначени за по-големи деца са най-често произведени от пластмасови части.

Свързани блог публикации

С течение на времето децата порастват и съответно техните предпочитания за играчки също се променят заедно с тях. Преминавайки своите първи години малките момчета започват да стават все по-осъзнати и следователно откриват своята страст в превозните средство.

Всеки знае и е наясно с факта, че играчките са неизменна част от техният живот. Нуждата им е обезателна, за да може развитието да протича гладко и пълноценно. Наред с това комбинирането на учението и забавлението ще им повлияе доста позитивно и те ще го имплементират дори, когато пораснат и започнат училище.

Както споменахме продуктите, притежаващи колелапървоначално грабват тяхното внимание. Ето защо ви съветваме на този етап да се фокусирате главно върху тях, като с течение на времето бавно вдигате летвата. Преди да предприемете закупуването им обаче е важно да се убедите в тяхната автентичност.

Никога не закупувайте евтини и некачествени стоки, защото в крайна сметка те могат да бъдат безрезервно опасни за детето. Предварително проверете вашият източник, за да бъдете напълно сигурни на кого гласувате доверие.

От друга страна в момента вие се разполагате на страницата в онлайн магазинът на Кидсо. Тук притесненията са излишни, тъй като предлаганите стоки са само и единствено от достоверни източници, които са се доказали на световно равнище.

В каталогът ще попаднете на следните артикули : 

Влакчетата са универсални средства за придвижване, които обикновено впечатляват малките дечица. Следователно те искат да се въплъщават в ролята на истински машинист и да отвеждат своите пътници към желаните им дестинация. Комплектите са на известни марки като – Little Tikes и Amaya.

Избирайки ги забавлението е повече от гарантирано. Освен това производителите се стараят винаги да произвеждат висококачествени продукти. Разполагащите се пред вас не са изобщо изключение, тъй като структурата им се състои от стабилна и трайна пластмаса. Тя от своя страна е безопасна за децата и не довежда до негативни ефекти върху организма.

По време на игра ви съветваме да не оставяте малчуганът без надзор, защото поглъщането на дребни елементи може да бъде застрашаващо. В случай че се нуждаете от допълнителни детайли относно доставката или друго свързано с играчката ви препоръчваме да се свържете с нашият екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими