Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

391 лв. 391 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Влакчета

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Повечето детски играчки имат ясно оказана възраст, показващи препоръчителната възраст на детето, подходяща.  Нормално този тип игри са са за деца над една година и половина.

Много често по-големите деца правят своя избор сами .; Това със сигурност е най-желания избор, но трябва да се прецени доколко безопасен е за детето и дали ритежава някакво образователни характеристики. Вижте от какви материали са колелата на влакчето и релсите. Как се сглобяват релсите за влакчето, доколко е надеждна сглобката.  Преценете броя елементи на играчката дали не са твърде много, което да прави играчката твърде сложна.

Ако детето е по-малко и все още има навика да слага предмети в устата си, задължително дезинфекцирайте често играчките , които задържат вниманието му.  При по-големите деца  рискът от зарази е по-малък, и все пак почиствайте с мека кърпа и подходящ препарат и техните играчки веднъж на няколко дни.  Релсите на детските влакчета са най-чупливата част. Помагайте на детето при сглобяване и разглобяването им.  Така общувате с детето си и му помагате с играчката. Ако детското влакче работи с батерии , преглеждайте батериите да са в изрядно състояние.  Ако батериите пуснат течност, това може да повреди цялата електроника в детското влакче.

Пластмасовите детски влакчета са: по-евтини леки по-лесни за почистване не задържат микроорганизми Дървените са: екологични не се чупят ако са правилно обработени, не задържат микроорганизми По -съвършенните и по-детайлни модели , предназначени за по-големи деца са най-често произведени от пластмасови части.

В дадена възраст момченцата започват усилено да се вълнуват от различни превозни средства – разглеждат с интерес колите на улицата, оживено обсъждат появата на камион или предстоящо пътуване в семейния автомобил.

Играта с детско влакче подобрява моториката, усъвършенства координацията око-ръка, доразвива двигателните и емоционални заложби, стимулира говорния и когнитивен потенциал.

Моделите представят реални локомотиви. Те увличат детето в дълга ролева игра с приятели, социализират го, помагат му да взема решения в хода на играта.

Чрез играта децата опознават заобикалящия ги свят – учат цветове, форми, посоките на движение. Ако възрастните споделят играта, децата обясняват какво „прави“ любимият влак, какви звуци издава, как да го управляваме. Така детето се учи да се изразява.

Тези реалистични играчки стимулират малчуганите да мислят самостоятелно, да комуникират с повече лекота, да си помагат, да разсъждават мащабно и логически.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими