Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 1 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Училищни пособия

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

С изминаването на всеки един ден, изглежда сякаш училищните дни все повече и повече наближават. Рано или късно времето ще настъпи и вашият малчуган ще трябва отново да посещава учебните занятия.

Преди краят на лятната ваканция обаче е важно да му помогнете с организирането на принадлежностите, които ще му бъдат необходими през новата календарна година. Чрез тяхната помощ детето ви ще бъде винаги подготвено за час и ще се справя обезателно с уроците.

Въпреки това, ако евентуално забележите, че той/тя изпитва липса в някоя насока в никакъв случай не я пренебрегвайте. Училищните пособия са изключително важни и всеки един настоящ или бъдещ ученик се нуждае от тях, за да върви в крак със своето развитие. Ето защо вие сте длъжен да разрешите този проблем.

Преди да си направите финални изводи ви съветваме да забавите малко темпото и следователно да обърнете внимание на продуктите, разполагащи се непосредствено пред вас на текущата страница. Онлайн магазинът на Кидсо се състои от всякакви видове ученически приспособения, така че разглеждането определено ще си заслужава.

В нашумялата им категория ще успеете да се натъкнете на следните стоки :

  • Острилки
  • Комплект тебешири
  • Коректори
  • Гумички
  • Лепила и моливи
  • Линии 

Уверяваме ви, че ще бъдете очаровани от всеки един от тях. Причината криеща се зад това е техният уникален и неповторим дизайн. Все пак те са собственост на доказали се марки, които знаят от какво точно се нуждаят децата. Това са съответно производителите – Faber Castell, Foska, Top Office и много други.

При производството на пособията са използвано висококачествени елементи, гарантиращи дълготрайност и здравина. Наред с това те са напълно безопасни за употреба от малките, но въпреки това коректорите не се препоръчват за употреба от деца под 7 годишна възраст. Техният състав е токсичен и евентуално поглъщане може да застраши живота.

Ценовият диапазон, в който се намират е изключително приемлив. С наближаването на първият учебен ден не е изключен факта да откриете някои в супер промоция. Именно поради това ви препоръчваме да се възползвате още сега, докато все още разполагаме с налична стока.

В случай, че се нуждаете от повече информация относно доставката или артикулът на вашите желания е наложително да се свържете с нас посредством намиращите се под вас контакти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими