Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 42 лв.

Коректори, гуми и острилки

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Можем много да говорим за училищни пособия и тяхното предназначение, но минаваме конкретно на определени аксесоари, които ще послужат на вашето дете в училищните занимания и предизвикателства.

Коректорите, гумите и острилките трябва да са винаги под ръка на вашето дете, защото то несъмнено ще има нужда от тях. Те ще му помогнат да поправят сгрешени места, което ще предотврати притеснение или незнание как да се справи с възникналата ситуация.

Всичко става с лекота заради гумите, които имат оптимален резултат и ще заличат всичко сбъркано или необходимо. Те съдържат гума и пластмаса без съдържание на латекс, което помага за лесно справяне с отстраняването на цветни и тъмнографитни моливи, въглен и пастел, както и мастило. Не зацапват и не оставят тъмни  места върху белия лист.

Предложенията ни за острилки се славят с мултифункционалност, защото са съобразени със съществуващите форми на моливите. Могат да подострят както стандартни модели, така и такива с триъгълни, ергономични форми и джъмбо размер. Може да заложите и на електрическа с острие от закалена стомана и много прецизна работа.

За поправка може да заложите и на хартиен или течен коректор, с които ще покриете сгрешените места само с един замах. Те изсъхват бързо, заради правилното съдържание на съставки или имат възможност за писане веднага след нанасяне.

Всички аксесоари ще послужат на децата във вскякави учебни и домашни занимания, като те ще послужат и на вас за офиса и у дома, когато се занимавате с документално оформяне и изготвяне на текстове на хартиен носител.

Създадени са от световни професионалисти, знаещи тънкостите на правилната конструкция, силата на материалите и тяхното тествано действие. Това са немски и други световни  производители, известни с прецизните си продукти като Faber Castell, Top Office  и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими