Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

28 лв. 31 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Барби дрехи

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Децата играят въображаеми игри, защото е забавно, но знаете ли, че тези дейности също са жизненоважен компонент необходим за нормалното детско развитие? Въображението е водещо качество, което в никакъв случай не бива да бъде пренебрегвано.

Този вид игра се случва тогава, когато вашето дете започне да прилага преживявания, които го интересуват към своите играчки. По този начин той/тя извлича множество ползи, които допринасят за положителното му усъвършенстване.

Няма определена възраст в която би се възприемало за нормално да въведете детето ви в тези приключения. В началото можете да започнете с минимални играчки, като с течение на времето преминете към кукли за игра. 

Препоръчително е редовно да насърчавате малчугана да се занимава с въображаеми игри. По този начин ще гарантирате, както казахме здравословен принос към цялостното му развитие.

Веднага щом преминете към куклите ви съветваме преди да ги закупите да се уверите в тяхното качество и надеждност. Посещавайки специално предвидената категория за играчки в Кидсо ще останете приятно изненадани.

Там се разполагат едни от най-качествените и функционални кукли. Те са само и единствено на водещи марки, като например – Barbie. Ако момичето ви е почитателка на тази поредица непременно трябва да обмислите вариантите. 

След няколко месеца на употреба е разбираемо малчугана да започне да загубва интересен в нея. Причината за това може да бъде изчерпването на идеите за игра и най-практичният начин за справянето с проблема е, като добавите допълнителни принадлежности към комплекта.

Страницата на която се намирате в момента разполага точно с тези аксесоари. Те са под формата на дрехи с които вашето момиче ще може да пременя своите кукли до непознаваемост. Стилните одежди са изградени от текстил, който е крайно здрав и еластичен, така че неговата повреда е малко вероятна.

Най-забележителният продукт от тази категория определено е комплектът за дизайн на дрехи. Той е специално предназначен за поредицата на – Barbie, и със сигурност ще впечатли вашето момиче. Неговата иновативност и практичност са невиждани, но ако желаете повече информация относно него ви съветваме да го разгледате.

Причината поради която ви напътстваме да изберете Кидсо пред всеки друг магазин е, защото тук получавате гарантирано качество на достъпни цени. Да разбира се някои артикули разполагат с по-солидни суми, но за сметка на това ще бъдете напълно спокойни, тъй като всички те произлизат само от доказали се световни марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими