Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 13 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Барби в приказка за малката русалка

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Barbie Dreamtopia е медиен франчайз, който е предназначен за малчугани в предучилищна възраст от 5 до 11 години. Поредицата представя известната героиня Челси Робъртс, която се озовава заедно със своята сестра Барби на непозната земя по-известна под наименованието на – Dreamtopia. 

Там те откриват напълно нов свят в който разполагат със способностите да плуват в реки от дъги, докато са придружавани от малки русалки и да летят през бонбонени облаци с помощта на магически феи. Този свят с приказни приключения вдъхновява производителите на играчки и те решават да го внедрят в своите колекции.

Ако сте убедени, че момичето ви обожава точно тази поредица на Барби силно ви съветваме да останете на същата страница и да разгледате продуктите, които се предлагат в Кидсо. Всички артикули от този тип пристигат от универсалните си производители, така че по отношение на качеството изобщо не трябва да се тревожите.

Куклите на Барби са известни по цял свят, както сред възрастни, така и сред деца. Благодарение на тях малчуганите могат да се забавляват непрекъснато през целият ден. Същото важи и за комплектите, които в момента се разполагат пред вас.

Те са изключително иновативни и интересни. Детето ви ще може да играе с тях през голяма част от ежедневието си включително и докато е на открито. Уникалната кукла заема вида на истинска русалка и чрез своята опашка е способна да възпроизвежда балончета.

Единствено е необходимо да изсипете специалният разтвор в предвиденото място и след това да потопите приспособлението. Веднага щом започнете да натискате опашката, играчката ще бъде предразположена към създаването на красиви балончета. По този начин летните забавления ще бъдат още по-незабравими.

По отношение на качеството ви съветваме да не се тревожите за нищо. Производителите са напълно наясно, че съществуват елементи, които могат да бъдат негативни спрямо тялото и организма на децата. Ето защо стилните продукта са изградени само и единствено от напълно безопасна пластмаса.

За да се уверите още повече е възможно да посетите специалното отделение в Кидсо, където ще намерите информация относно провеждането на редица тестове върху продуктите. Голяма част от тях притежават сертификати доказващи тяхното забележително качество и сигурност.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими