Филтриране по
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
6 лв. 123 лв.

Басейни

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

За да доставите безкрайно забавление на вашето дете през летните месеци, заложете на атрактивните басейни на страницата на магазина. Те гарантират забавно „прахосване” на горещите дни под формата на развиваща детските способности игра.

Предложенията имат разнообразна вместимост и допустими стойности за тегло и години, като са подходящи за деца над 1-годишна възраст. Те са подходящи за употреба и от няколко деца наведнъж, като най-големия размер има  до 790 литра вместимост. Заложете на надуваем басейн с 3 ринга в различни цветове, подходящи за забавни водни игри и веселие. За малките любители на забавления в басейн магазинът предлага подходящ модел за пълнене с меки топки за игра. Това занимание е класирано сред предпочитаните занимания на малките деца и ще се превърне в незабравимо изживяване.

Дизайнът в различни животински форми и цветове стимулира децата и ги предразполага за първите етапи в плуването. Те изразяват шарени унисекс рибки,  звездички, еднорози и други форми.  Разполагат с разноцветни принтове на любими анимационни герои от Замръзналото кралство, забавни морски създания, геометрични фигури и други шарени апликации.

Създадени са от поливинил, PVC и други висококачествени материали, издръжливи на натоварване от Intex. Производител, който е насочил своите усилия в изработката на първокласни басейни и други надуваеми пособия за вълнуващи летни моменти.

Ползите, които децата ще извлекат от прекрасните пособия за релакс са свързани с развитие на двигателните функции и подобряване на координацията. Когато децата се запознават с плувните техники, те стимулират физическото си развитие. В устрема си да се задържат на повърхността на водата, подобряват ориентацията си. Заради голямата си плътност водата оказва благоприятно противодействие върху мускулите и ги тренира, както никой друг спорт. Когато в забавлението се включат повече деца, това ще помогне на детето да изглади своите комуникативни умения и да усвои добри социални техники.

Продуктът е добавен към желани продукти