Филтриране по

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

28 лв. 153 лв.

Надуваеми басейни intex

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Лято...надуваем басейн Intex. Заложете на тях, защото и ние залагаме на тях, когато става въпрос за детското забавление през горещите месеци. Басейнът е уместен начин за физическото развитие и обещава незаменими, водни приключения.

Предложенията имат разнообразна вместимост и допустими стойности за тегло и години, като са подходящи за деца над 1-годишна възраст. Те са подходящи за употреба и от няколко деца наведнъж, като най-големия размер има  до 790 литра вместимост. Заложете на надуваем басейн с 3 ринга в различни цветове, подходящи за забавни водни игри и веселие. За малките любители на водата над 1-годишна възраст,магазинът предлага басейн с 33-36 литра вместимост, подходящ за пълнене с меки топки за игра. Това занимание е класирано сред предпочитаните занимания на малките деца и ще се превърне в незабравимо изживяване.

Дизайнът в различни животински форми и цветове стимулира децата и ги предразполага за първите етапи в плуването. Те изразяват шарени унисекс рибки,  звездички, еднорози и други форми.  Разполагат с разноцветни принтове на любими анимационни герои от Замръзналото кралство, забавни морски създания, геометрични фигури и други шарени апликации.

Създадени са от поливинил, PVC и други висококачествени материали, издръжливи на натоварване, като при употреба е необходимо да се следват инструкциите, зададени от производителя.

Ползите, които децата ще извлекат от прекрасните пособия за релакс са свързани с развитие на двигателните функции и подобряване на координацията. Когато децата се запознават с плувните техники, те стимулират физическото си развитие. В устрема си да се задържат на повърхността на водата, подобряват ориентацията си. Заради голямата си плътност водата оказва благоприятно противодействие върху мускулите и ги тренира, както никой друг спорт. Когато в забавлението се включат повече деца, това ще помогне на детето да изглади своите комуникативни умения и да усвои добри социални техники.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими