Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 120 лв.

Летни дрехи момче

Показани са 1-20 от общо 326 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Обличаме децата си спрямо сезона. Винаги се стремим те да са с правилната телесна температура. Лятото е най-горещия сезон и като резултат от това трябва да се внимава тялото на детето да не „прегрее“ . По тази причина винаги трябва да избираме по-леки дрехи, които са по-широки и позволяват на кожата да диша .

Избирайте основно памучни дрехи. Те са леки, балансират добре телесната температура и позволяват тялото дори и да се изпоти да изсъхне бързо. Разбира се това правило е твърде общо и не се отнася за всички типове дрехи – лятното яке , което защитава от дъжд, вечерен хлад или вятър ще бъде от различна, специализирана материя. Банските, които трябва да съхнат бързо, отново не могат да бъдат от памук – за тях са изобретени специални изкуствени материи. Често пъти късите спортни панталони се правят от висикотехнологични дишащи материи , които гарантират на кожата да съхне бързо.

Тъмните цветове привличат слънчевите лъчи и съответно държат по-топло. Светлите цветове са подходящи за горещите дни . Те абсорбират по-слабо слънчевите лъчи и съответно държат по-хладно. Обличайте децата си в бяло, каки и подобни цветове, за да се чувстват най-добре през лятото.

Отново се стремете бебешката пижама да е от тънък и лек памук . Късите ръкави или потниците в комплект с къс панталон са най-разумните решения. Отново пижамите трябва да са по-свободни. За спането е нужно и леко и тънко одеяло. При бельото отново решението са меки памучни материи. Ако детето Ви все още използва пелени, оставете го само по пелена в най-горещите дни. През летния сезон можете да пропуснете и потника на детето.

Не забравяйте летните шапки. Те са задължителни. Предпазват главата от силното слънце и в допълнение пазят кожата на лицето и врата и детските очи от вредните UV лъчения. Избирайте шапки, които са с достатъчно голяма козирка или периферия, които да гарантират максимален ефект.

Свързани блог публикации

Лятото е любим сезон за децата и предпочитан от много възрастни.  Той е свързан с топло време, морски ваканции, свободно време за децата и разбира се много игри.  В тази връзка е нужно да облечем нашите момчета с подходящите летни дрехи.

Трите основни критерия, с които трябва да се съобразим са по-високите температури през лятото, изпотяване на децата и по-силното греене на слънцето.  За тези три фактора дрехите трябва да са изработени от подходящи материали и летни кройки, които ще помогнат на момчето ни да чувства по – комфортно.

Летните дрехи са предвидени за горещо време – за това те са с по – специфични кройки – понякога са по – широки, друг път са по – открити, с къси ръкави и крачоли, потници и подобни.  Всичко това се прави, за да може тялото да не задържа топлина, да отделя телесната температура и детето да не получава топлинен удар.  Винаги за предпочитане е летните дрехи за момче да са в СВЕТЛИ тонове – те привличат по – малко слънчевите лъчи и съответно в тях детето Ви ще се чувства малко по – хладно.

Изпотяването при високи температури при деца е често срещано.  Те са много активни и е нормално да се потят.  Доказано най – подходящи за такива случаи са памучните дрехи.  Памукът абсорбира телесната влага и детето Ви ще се чувства по – добре.  Памукът е и най – доброто решение за високите температури, защото е дишащ текстил.  Изключения се правят най – вече, когато детето спортува активно.  Тогава се използват професионални спортни дрехи, които са изработени от високотехнологични изкуствени материи.

Силните слънчеви лъчи са също предизвикателство.  Слънцето е феномен, който ни предоставя и ползи, и вреди – изложената на слънце кожа работи в посока набавянето на витамин Д за организма.  От друга страна обаче твърде силното слънце е вредно за кожата заради ултравиолетовите лъчи.  Летните дрехи за момчета трябва да посрещат тези предизвикателства.  Вече се предлагат текстилни материи, които имат UV защита.

Не забравяйте и летните шапки.  Те са задължителна част от облеклото на момчетата през лятото.  Предпазват главата от силното слънце и в допълнение пазят кожата на лицето и врата и детските очи от вредните UV лъчения.  В допълнение на това са и модни.  Избирайте шапки, които са с достатъчно голяма козирка или периферия, които да гарантират максимална защита.  Вече има и достатъчен брой производители, които предлагат и шапки с UV защита, като допълнителна гаранция за сигурността на детето.

Не забравяйте и с какви летни дрехи за момче излиза детето Ви за игри.  Често оголените лакти и колене се удрят и предизвикват повърхностни наранявания.  Когато е възможно предвиждайте дълги ръкави или крачоли, те могат поне частично да предпазят детето при падане.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими