Туристически обувки с розови акценти за момиче, сини

PL-1181L-activ
Trustpilot stars
Цена: 49,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Пол: Момиче
  • Материал горна част: изкуствен материал
  • Материал вътрешна част: изкуствен материал
  • Материал подметка: изкуствен материал
  • Закопчаване: ластични връзки
  • Стил: Спортен

Допълнителни характеристики: Моделът е с изчистен дизайн с логото на марката.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Нора Велчева
2020-08-10 19:15:00
Comment rating
Радвам се, че взех тези обувки. Съчетават се с всичко, цветовете са универсални и момиченцето ми ги носи всеки ден. Цената е отлична, даже бях скептична, когато ги купувах, но се оказаха доста качествени. Подметката е мека и пластична, краката не изглжедат на се набиват, когато детето ми тича.

Петя Йорданова
2020-08-10 15:44:00
Comment rating
Купих обувките преди няколко месеца, вече забравих колко. Изглеждат като нови, а са минали през какво ли не и са носени през почти всеки сезон. Издържат и на дъжд дори, стига да не е прекалено силен. Леки са и стоят много добре на момиченце.

Мария Киркова
2020-08-09 23:08:00
Comment rating
Обувките са супер за ежедневието. Дъщеря ми ги носи почти навсякъде и с всичко, дори на някои по-спортни роклички отиват. Обуват се лесно и заради ластичните връзки даже не е нужно да се развръзват, могат просто да се изхлузват, което е чудесно за деца, които не умеят да връзват връзки.

Б. Антонова
2020-08-09 11:04:00
Comment rating
Маратонките винаги са били най-любимите обувки на дъщеря ми и понеже старите умаляха, се чудехме на коя марка да вземем. Тези ми се сториха обещаващи, затова купихме тях. Не останах разочарована, обувките са страхотни. Главно ги носим когато дъщеря ми играе, защото се тича добре с тях.

Христо К.
2020-08-08 20:40:00
Comment rating
Това са перфектните обувки за игри на площадката пред блока, както и за парка. Много са меки и удобно, не нараняват крака когато детето тича и не оставят рани и мазоли. Бих купил същите, когато тези умалеят, защото са точно това, което търсим.

Киара Славейкова
2020-08-04 15:15:00
Comment rating
Много са хубави за ежедневието и за спорт. Издръжливи са, подметката не се е отлепила или скъсала след месеци ползване, общо взето изглеждат като нови. Плюс е, че са тъмни, не само защото отиват на всикчко, но и защото не се цапат прекалено много, а и се чистят лесно.

Ели Керакова
2020-08-02 07:36:00
Comment rating
Обувките са наистина много хубави. Лекички са и приятни за носене. Хубавото е, че стават за почти всеки сезон. Дори зимата може да се носят, когато няма сняг, а лятото не топлят прекалено много. Стоят добре, защото са тесни и прилягат на крачетата на момичетата.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими