Натурални еко таблетки за съдомиялна, картонена кутия, 25 бр.

240170
Цена: 15,59  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер
Доставка от 3 до 5 работни дни
Преглед и плащане
Безплатно връщане (при замяна)
Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)
30 дни срок на връщане

Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна, всичко в едно.

Без оцветители и ароматизатори за хора с алергии и астма.

Забележка: Съхранявайте и транспортирайте при температура 2˚C -25˚C.

Държава на произход: САЩ
Вид: таблетки за съдомиялна
Опаковка: картонена кутия
Разфасовка: 25 бр.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Био ензимна формула, съдържаща: 15- 30% избелващи вещества на кислородна основа, <5% поликарбоксилати, <5% нейонни повърхностно активни вещества, ензими: амилаза, протеаза
Не съдържа: Оцветители, ароматизатори за хора с алергии и астма, фосфати, избелители на хлорна основа, токсични съставки, абразивни вещества, парфюми, оцветители, ГМО.
Начин на употреба: Изплакнете силно замърсените съдове. Не премахвайте разтворимото фолио! Поставете една таблетка в предназначеното за целта място и пуснете нормалната програма, която използвате. В райони с твърда вода, за най-добър ефект трябва да се използва допълнителна сол.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Присъден Еко етикет на ЕС и ECO GREEN сертификати. Еко формулата е натурален препарат на базата на естествени растителни съставки, с био ензими и минерали. Бързо и лесно разтваря мазнини и отстранява полепналата мръсотия, оставяйки съдовете ви блестящо чисти. По- безопасна алтернатива на агресивните химически препарати.Таблетки за съдомиялна без фосфати и формалдехиди, но толкова ефективни, колкото най-известните силни химически препарати за съдомиялна. Не оставя неприятна химическа миризма и остатъци от препарата върху съдовете ви и съдомиялната машина.

Техническо описание

Държава на произход
САЩ
Вид
таблетки за съдомиялна
Не съдържа
Оцветители
Опаковка
картонена кутия
Разфасовка
25 бр.
Ползи
Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Човешката кожа е най-големият орган и затова е много важно с какви продукти я мажем и в какво състояние я поддържаме. Детската козметика е неотменна част от онзи първи списък за покупки, който предшества раждането. И все пак специалистите твърдят, че с ма
Продуктът е добавен към желани продукти