Паста за зъби Tutti Frutti, пластмасова тубичка, 50 мл

117_000001
Trustpilot stars
Цена: 10,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

Вид: Tutti Frutti
Опаковка: пластмасова тубичка
Разфасовка: 50 мл
Състав: Сорбитол, вода, хидратиран силициев диоксид, ксилитол, глицерин, натриев монофлуорофосфат 1,02% w/w (1350ppm F), целулозна смола, кокамидопропил бетаин, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, аромати, натриев захарин, натриев хидроксид, лимонена, цитрал, CI 42051.
Не съдържа: SLS, парабени
Начин на употреба: Сложете количество колкото грахово зърно върху четката за зъби и измийте зъбите по обичайния начин. Бъдете бдителни при измиването на зъбите детето да не погълне паста за зъби, защото може да доведе от леки до тежки медицински усложнения. Съдържанието на флуорид в пастата може да предизвика стомашно неразположение, при по- големи количества на поглъщане флуоридната киселина може да предизвика гадене, диария, спазми. Друг често срещан проблем е повръщане. Това е естествена реакция на организма да отхвърли флуорида. В случай на усложнение трябва да потърсите незабавно медицинска помощ.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Държава на произход: Обединено кралство
Ползи: Съдържа ксилитол. Ксилитолът има антикариес и антиплаков ефект, който спомага за редуцирането на захарните киселини. Съдържа флуорид (1350 ppmF), който спомага за укрепване на емайла, неутрализира захарните киселини и противодейства на бактериите.
Допълнителна информация: Детска паста за зъби с лек аромат и вкус на плодове (Tutti Frutti), с ксилитол. Паста за зъби с аромат, която децата харесват е от решаващо значение за да ги накарате да мият зъбите си правилно и да се наслаждават на изживяването. Brush-Baby използва аромати в своите пасти за зъби, които децата харесват. Укрепва зъбния емайл и предпазва от образуване на кариес.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими