Почистващи кърпички дентални, картонена кутия, 28 бр.

117_000010
Trustpilot stars
Цена: 19,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

Вид: дентални
Опаковка: картонена кутия
Разфасовка: 28 бр.
Състав: Вода, сорбитол, глицерин, ксилитол, целулозна смола, вода от лайка, плодов екстракт от японски пипер, екстракт от лоницера, екстракт от пулсатила, екстракт от грейпфрут, вкус (лайка).
Не съдържа: Флуорид и парабени
Начин на употреба: Извадете тампона от опаковката, поставете го на показалеца си. Избършете венците, езика и вътрешната страна на бузата на детето с тампона. Ако детето вече има първите млечни зъби, избършете всички зъби. Не използвайте вода, само накрая за изплакване. Използваният тампон трябва да се изхвърли в кошчето. Дръжте далеч от малки деца, опасност от задавяне, не оставяйте деца да ги дъвчат и ползват без наблюдение.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Държава на произход: Обединено кралство
Ползи: Дезинфекциращи и облекчаващи дискомфорта на бебето по време на никнене на зъбите.
Допълнителна информация: Започвайки в ранните етапи от живота на детето, грижата за зъбите и венците помага да се поддържа подходяща среда за растежа на млечните зъби. Почистващите кърпички с ксилитол са изработени от деликатен материал, който перфектно почиства чувствителните венци на бебето. Кърпичките може да се използват преди поникването на първите млечни зъби, за да се поддържа правилната хигиена на устната кухина. Те са меки тампони за еднократна употреба с уникална, деликатна текстура, създадена да помогне за почистване на венците и устните на детето, както и за първите зъби на детето. Кърпичките съдържат ксилитол, който предотвратява разрушаването на зъбите. Правилното поддържане на хигиената на венците на бебето помага за облекчаване на болката при поникването на първите зъби. Може да се използва по всяко време, както за ежедневна хигиена, така и след хранене.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими