Пюре Junior-Фрикасе с пилешко, Nestle Gerber, 1+ години, бурканче 250 гр.

12303565
Trustpilot stars
Цена: 4,70  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Пюре Junior- Фрикасе с пилешко, Nestle Gerber, разфасовка 250гр.

Подходящо за бебета над 12 месеца.

Съставките са натурални и висококачествени, без добавени оцветители и аромати. 

Съдържа глутен.

Тип: пюре

Възраст: 1+ години

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 250 гр.

Състав: 27% моркови, вода (използвана при приготвянето), 12% магданоз, 10% зелен грах, 8% пилешко месо, 8% картофи, 3% ечемик, лук, рапично нискоеруково масло, царевично нишесте, 0.25% копър. Общо зеленчуци 59%.

Съдържа: глутен

Не съдържа: вредни вещества

Начин на проготвяне: да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване. Не хранете бебето директно от бурканчето. Не използвайте метална лъжичка. Пресипете необходимото количество в чиста купичка и леко го затоплете. След затопляне, разбъркайте добре и проверете температурата на пюрето преди да го сервирате.

Хранителна информация: на 100 g: Енергийно съдържание 269 kJ / 64 kcal Мазнини 2.1 g - от които наситени мастни киселини 0.4 g Въглехидрати 7.2 g - от които захари 2.2 g Хранителни влакнини 2.4 g Белтъчини 2.9 g Сол* 0.05 g * Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.

Съхранение: след отваряне съхранявайте продукта в хладилник за не повече от 24 часа.

Допълнителна информация: чудесната комбинация между пилешко месо, микс от зеленчуци като моркови, зелен грах и лук както и ситно нарязан магданоз и копър ще помогне за изграждането на балансирано меню на Вашето съкровище. Консистенцията на пюрето е съобразена с възрастта на детето- съдържа по- големи и твърди парченца, а вкуса се доближава до този на храната за възрастни, но отговаря на високите изисквания при бебешките храни. Съставките са натурални и висококачествени, без добавени оцветители и аромати. Начин на употреба: Отворете капачката и затоплете съдържанието леко на подходяща температура. Пресипете в подходяща купичка, но предварително разбъркайте добре продукта. Проверете температурата отново преди да сервирате. Кърменето трябва да продължи възможно най- дълго след въвеждането на отбиващи храни. Внимание: Да не се използва, ако капачката е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване, не хранете детето си директно от бурканчето или с метална лъжица. Съхранявайте продукта на стайна температура. След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа. По време на хранене детето трябва да е в седнало положение и под Ваше наблюдение. Не консумирайте, ако срокът на годност е изтекъл!

Държава на произход: Швейцария
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими