Пюре Крем супа от морков и тиква с елда Nestle Gerber, 7+ месеца, бурканче 190 гр.

12333034
Цена: 2,79  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер
Тегло 0.3 кг

Пюре Крем супа от зеленчуци с елда Nestle Gerber, разфасовка 190 гр.

Подходяща за бебета над 7 месеца.

Супата ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню.

Съдържа глутен.

Тип: пюре

Възраст: 7+ месеца

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 190 гр.

Състав: вода, 25% пюре от моркови, 20% пюре от тиква, пащърнак, 3% брашно от елда 3%, рапично нискоеруково масло, пшеничен флейкс. Общо зеленчуци 65%.

Съдържа: глутен

Не съдържа: вредни вещества

Начин на проготвяне: да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване. Не хранете бебето директно от бурканчето. Не използвайте метална лъжичка. Пресипете необходимото количество в чиста купичка и леко го затоплете. След затопляне, разбъркайте добре и проверете температурата на пюрето преди да го сервирате.

Хранителна информация: на 100 g: Енергийна стойност 219 kJ / 52 kcal Мазнини 1.6 g - от които наситени мастни киселини 0.2 g Въглехидрати 6.5 g - от които захари 2.0 g Влакнини 2.3 g Белтъчини 1.8 g Сол* 0.02 g * Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.

Съхранение: след отваряне съхранявайте продукта в хладилник за не повече от 24 часа.

Допълнителна информация: супата ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню, благодарение на висококачествените продукти вложени в нея. Тя е с подходяща за възрастта консистенция и има изключително приятен вкус. Осигурява необходимите хранителни вещества благодарение на съдържащите се белтъци, мазнини, и въглехидрати. Чудесното съчетание между морков, тиква и елда ще допринесе за изграждането на хранителни навици на детето чрез опитване на нови вкусове и текстури. Начин на употреба: Отворете капачката и затоплете съдържанието леко на подходяща температура. Пресипете в подходяща купичка, но предварително разбъркайте добре продукта. Проверете температурата отново преди да сервирате. Кърменето трябва да продължи възможно най- дълго след въвеждането на отбиващи храни. Внимание: Да не се използва, ако капачката е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване, не хранете детето си директно от бурканчето или с метална лъжица. Съхранявайте продукта на стайна температура. След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа. По време на хранене детето трябва да е в седнало положение и под Ваше наблюдение. Не консумирайте, ако срокът на годност е изтекъл!

Държава на произход: Швейцария

Техническо описание

Опаковка
бурканче
Продуктът е добавен към желани продукти