• Намалена цена

Пюре Супа с пилешко, пуешко и ечемик Nestle Gerber, 9+ месеца, бурканче 190 гр.

12182702
Trustpilot stars
Цена: 2,93  лв
3,29 лв
Спестявате 0,36 лв
Спестявате 11%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Пюре Супа с пилешко, пуешко и ечемик Nestle Gerber, разфасовка 190 гр.

Подходяща за бебета над 10 месеца.

Супата ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню.

Съдържа глутен.

Тип: пюре

Възраст: 10+ месеца

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 190 гр.

Състав: вода (използвана при приготвянето), 15% моркови, 10% магданоз, картофи, 4% пилешко месо, 4% пуешко месо, лук, 2% ечемик, царевично нишесте, растителни масла (рапично нискоеруково, слънчогледово), 0.8% листа от магданоз. Общо зеленчуци 45,8%.

Съдържа: глутен

Не съдържа: вредни вещества

Начин на проготвяне: да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване. Не хранете бебето директно от бурканчето. Не използвайте метална лъжичка. Пресипете необходимото количество в чиста купичка и леко го затоплете. След затопляне, разбъркайте добре и проверете температурата на пюрето преди да го сервирате.

Хранителна информация: на 100 g: Енергийно съдържание 211 kJ / 50 kcal Мазнини 1.3 g - от които наситени мастни киселини 0.4 g Въглехидрати 6.6 g - от които захари 0.6 g Хранителни влакнини 1.5 g Белтъчини 2.3 g Сол* 0.05 g * Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.

Съхранение: след отваряне съхранявайте продукта в хладилник за не повече от 24 часа.

Допълнителна информация: супата ще предложи на детето Ви различно, разнообразно и балансирано меню, те. Кърменето трябва да продължи възможно най- дълго след въвеждането на отбиващи храни. Внимание: Да не се използва, ако капачката е издута. При отваряне се уверете, че чувате щракване, не хранете детето си директно от бурканчето или с метална лъжица. Съхранявайте продукта на стайна температура. След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа. По време на хранене детето трябва да е в седнало положение и под Ваше наблюдение. Не консумирайте, ако срокът на годност е изтекъл! Благодарение на висококачествените продукти вложени в нея. Тя е с подходяща за възрастта консистенция със ситно нарязани парченца, подходящи за стимулиране на дъвкателните умения на бебето. Има мек вкус и ще предложи на детето Ви различно, балансирано меню. Осигурява необходимите хранителни вещества благодарение на съдържащите се белтъци, мазнини, и въглехидрати. Съдържанието от натурални моркови, картофи, лук, ситно нарязан магданоз и листа от магданоз допринасят за изграждането на хранителни навици на детето чрез опитване на нови вкусови и текстури. Съставките са натурални и висококачествени, без добавени оцветители, аромати и сол. Начин на употреба: Отворете капачката и затоплете съдържанието леко на подходяща температура. Пресипете в подходяща купичка, но предварително разбъркайте добре продукта. Проверете температурата отново преди да сервира

Държава на произход: Швейцария

ПОЛЗИ:

Супите са от лесните топли храни, които бебетата приемат добре.  Тя се усвоява много по-лесно от организма и е лесен начин малките деца да свикнат с вкуса на заленчуците.  Супите са много лесен преход от течна храна (каквато е млякото за бебетата) към храна с по-твърда и по-гъста консистенция.  Те се усвояват относително лесно от организма, по-лесни са за храносмилане и не затормозяват стомаха.  Не случайно в диетата на болни възрастни винаги има включена супа.

Супите в зависимост от възрастта могат да са с дребно нарязан състав или пасирани, с или без подправки и се предлагат във всички детски кухни и в бурканчета от производителите на детски храни.  Домашно приготвените супи, заради високото си съдържание на вода, могат лесно да се замразяват без да губят хранителните си стойности.  Така с едно готвене можете да си създадете запас и за следващи хранения.  Препоръчва се, ако ще пасирате супата, да го правите непосредствено преди храненето, т.е. да я съхранявате във фризера си непасирана.

Супите са много полезни за имунната система на детето – повечето супи съдържат много зеленчуци, които са богати на витамини и минерали.  Така доставяте на организма множество полезни вещества, които са лесно усвоими и подсилват значително имунната система.

Супата подобрява перисталтиката, хранителна е, съдържа важни вещества за детския организъм и затова следвайки хранителния план на детето си трябва да я въведете в храненето му.  Заради течното си състояние супите хидратират организма, съчетани със стомашните сокове те лесно се разграждат в организма.  Понеже зеленчуците или месото в супата са ситно нарязани или пасирани, това значително улеснява храносмилането.  Когато стомахът е по-чувствителен, или когато детето е все още малко и стомахът му не е свикнал с твърдите храни, това е значително предимство в търсенето на правилното хранене.

Някои супи са богати на натрий или на натриев хлорид (сол), което трябва да се избягва.  Този негативен ефект се компенсира от факта, че супите са богати също на калий, което пък е гаранция, че той ще подбомогне изхвърлянето от човешкия организъм на излишния натрий.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими