Термометър "flash"

10256380
Trustpilot stars
Цена: 96,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Термометър NUK Flash.

Моделът е с LCD дисплей.

Температурата може да бъде измерена безконтактно пред челото на бебето Ви.

Термометър NUK Flash.

Практичен и полезен уред, с който ще можете да измерите температурата на Вашето дете и температурата на въздуха в помещението.

Моделът е с LCD дисплей.

Термометъра е предназначен за измерване на телесната температура чрез използване на инфраред технология. Температурата може да бъде измерена безконтактно пред челото на бебето Ви. 

Ако измерената температура превишава 37.5 градуса С, ще се включи звуков сигнал. При всяко ново измерване, предишната температура ще се показва горе на екрана за сравнение.

Температурни граници:

За измерване на телестата температура – от + 35.00 до 42°С;

За температура на повърхностите – от -22.00 до 42.2°С;

Температура при използване – от 10.00 до 40.00°С;

Батерия: 1 CR2032 литиева.

Живот на батерията: приблизително 3000 измервания, около 1 година.

Този продукт е произведен в съответствие с ASTM E1965-98, EN ISO 80601-2-56, IEC/EN60601-1-2 ECM, IEC/EN60601-1 Safety, ISO10993, RoHS.

Внимание: Термометърът е предназначен за употреба от възрастен или млад човек, който може да борави с него. Пазете батерията от деца, има опасност от поглъщане. Термометърът е предназначен за употреба в домашни условия, на закрито. Проверявайте уреда за външни признаци на повреда и ако забележите такива, не го използвайте.

Независимо от правилното използване на термометъра и в съответствие с инструкцията за употреба, възможно е след повече от 3 години след първата употреба, той да започне да дава неточна информация.

Световно известната марка NUK е с повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всички етапи от развитието на детето. Продуктите на марката се базират не само на медицински познания и изследвания, но и на опита на безброй майки по Света. NUK е символ на високо качество, иновативност и грижа за здравето и развитието на бебето.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими