Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 13 лв.

Тефтери и тетрадки

Показани са 1-20 от общо 86 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Когато детето ви е готово за училище с всички необходими пособия, вие сте спокойни,че то ще има самочувствие и ще се справя отговорно с училищните задължения. Нашият интерес е вашето спокойствие, затова може да заложите на предлаганите модели. Тук ще откриете различни по формат и брой на листи артикули.

Размерите варират между А4, А5, А6 и др., за всички предмети в училище, за работа вкъщи или за записване на важни за детето неща. Кориците и спиралите на моделите са изработени от висококачествен РР материал и специално подбрана бяла или карамелена, офсетована хартия за по-голяма лекота. Също така разполагаме с водоустойчив модел, който е от ново поколение екологично чисти тефтери с водоиздръжлива хартия, която позволява на мастилото да се задържи на листа дори след продължителен допир с вода.

Хартията му не съдържа целулоза и не отделя вредни емисии при разграждане. Може да избирате между 40, 60, 80, 100 и нагоре броя листи, спрямо предпочитанията и необходимостта, а защо не и модели с 4-цветна хартия, защото имаме и такова предложение. Повечето модели имат микроперфорация, която служи за безпроблемно и плавно откъсване на всеки индивидуален лист.

Обикновено децата бързат и не внимават особено с пособията си, затова ние предлагаме практично решение на артикул, който се затваря с ластик. Това ще предпази тетрадката или тефтера от изцапване или изпадане на листи по време на падане. Всеки отделен артикул или комплект има собствена линия на дизайн. Подходящи за всеки пол или унисекс модели, те разполагат с богат цветови дизайн, тематични картинки и принтове на животни, любими герои, известни художествени персонажи, емблематични сгради, различни шарки, надписи и др., като някои имат екстра джоб за прибиране на химикала. Марката, на която сме заложили е Gripta, турската марка, позната в цял свят със своите иновации в много сектори. Спазвайте инструкциите от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими