Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 4 лв.

За чертане - линии, пергели, гуми, моливи

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)
Гума бяла Faber Castell 103312
Trustpilot stars

Гума бяла

Faber Castell
Редовна цена
-5%
0,46 лв Цена 0,44  лв
В наличност
Гума - Хлебна Faber Castell 103306
Trustpilot stars

Гума - Хлебна

Faber Castell
Редовна цена
-5%
2,39 лв Цена 2,27  лв
В наличност

Училището е мястото, където нашите деца усвояват всички особености на общуването – пишат, четат, разказват, смятат и др. Когато говорим за писане, ние като магазин, придържащ се към качество и стил, предлагаме необходимите продукти за тази цел. Предлаганите модели разполагат с ергономични форми на корпуса, които осигуряват добър захват и спомагат правилното писане.

Грип зоната ( мека гумирана зона), намираща се в основата на корпуса, не позволява плъзгане или кривене на захвата по време на писане, като осигурява спокойно и прецизно боравене. Моделите разполагат с иглен връх, който защитава от мастилени петна. Удобството на моделите е сведен до максимум, защото те са подходящи както за десничари, така и за левичари, което ги прави идеални за учещи се да пишат деца. Съдържанието на иридиеви писци спомага за гладкото писане при натискане, когато движенията все още не са заучени и координирани.

Също така за тази цел имат специална формула на системата за ниско вискозно мастило за по-бързо и гладко писане. Всичко това прави моделите подходящи както за писане, така и за чертаене и рисуване. Пълнителите им са с G2, XB голям капацитет, като някои комплекти съдържат по 6 сменяеми мастилени патрона. Мастилото има функцията document proof, която не позволява то да се заличава и е много подходящо за подписи. Дизайнът е много цветен и разнообразен. Някои модели разполагат с безцветен корпус, показващ съдържанието на мастило и броя страници, които остава да се изпишат с него. Други имат възможност за надписване и персонализиране.

Триъгълен, шестоъгълен, овален и др. дизайн на корпуса, който не изморява ръката и подсигурява нужната стойка за максимално удобство. А приспособените клипсове служат за лесно закачане към тетрадка, тефтер или учебник. Цветовете са подходящи за момче, момиче и унисекс, независимо какъв вид модел ще избере детето. Предлагат се продукти с разнообразни цветни мастила във всички цветове.

Като доказателство, че разбираме нуждите на малчуганите да се забавляват и желанието им да превърнат ученето в забавно начинание, ние имаме шпионски модел, който пише невидим текст. За да се види текст, трябва да се включи светлината на химикала, който работи с 3 батерии, включени в комплекта. Марките Stabilo и Faber Castell са специалисти в областта като техните продукти са най-продаваните в Европа. Качеството им минава тест и е подложено на най-високия стандарт на изработка.  

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими