Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 42 лв.

За чертане - линии, пергели, гуми, моливи

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Училището е мястото, където нашите деца усвояват всички особености на общуването – пишат, четат, разказват, смятат и др. Когато говорим за писане, ние като магазин, придържащ се към качество и стил, предлагаме необходимите продукти за тази цел. Предлаганите модели разполагат с ергономични форми на корпуса, които осигуряват добър захват и спомагат правилното писане.

Грип зоната ( мека гумирана зона), намираща се в основата на корпуса, не позволява плъзгане или кривене на захвата по време на писане, като осигурява спокойно и прецизно боравене. Моделите разполагат с иглен връх, който защитава от мастилени петна. Удобството на моделите е сведен до максимум, защото те са подходящи както за десничари, така и за левичари, което ги прави идеални за учещи се да пишат деца. Съдържанието на иридиеви писци спомага за гладкото писане при натискане, когато движенията все още не са заучени и координирани.

Също така за тази цел имат специална формула на системата за ниско вискозно мастило за по-бързо и гладко писане. Всичко това прави моделите подходящи както за писане, така и за чертаене и рисуване. Пълнителите им са с G2, XB голям капацитет, като някои комплекти съдържат по 6 сменяеми мастилени патрона. Мастилото има функцията document proof, която не позволява то да се заличава и е много подходящо за подписи. Дизайнът е много цветен и разнообразен. Някои модели разполагат с безцветен корпус, показващ съдържанието на мастило и броя страници, които остава да се изпишат с него. Други имат възможност за надписване и персонализиране.

Триъгълен, шестоъгълен, овален и др. дизайн на корпуса, който не изморява ръката и подсигурява нужната стойка за максимално удобство. А приспособените клипсове служат за лесно закачане към тетрадка, тефтер или учебник. Цветовете са подходящи за момче, момиче и унисекс, независимо какъв вид модел ще избере детето. Предлагат се продукти с разнообразни цветни мастила във всички цветове.

Като доказателство, че разбираме нуждите на малчуганите да се забавляват и желанието им да превърнат ученето в забавно начинание, ние имаме шпионски модел, който пише невидим текст. За да се види текст, трябва да се включи светлината на химикала, който работи с 3 батерии, включени в комплекта. Марките Stabilo и Faber Castell са специалисти в областта като техните продукти са най-продаваните в Европа. Качеството им минава тест и е подложено на най-високия стандарт на изработка.  

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими